Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftpmuki
csendes tag
Helló!
Van egy kis probléma az ismerősöm gépével! A-Open alaplap, amd athlon xp 2500+, 256mb ddr, ati 9200 128mb vidkari, 40gb hdd, 300 wattos Codegen táp. A baj ott kezdődik, hogy a gépben eredetileg 2500+ os barton magos proci van, de a bios ezt csak 1900+ nak ismerte fel. Amikor beléptem a biosba és láttam, hogy a szorzó 133-mon van, felraktam először 143-ra így beindult a gép, de amikor 150-re raktam, akkor amikor újra indította a gépet a biosból, már nem indult be a gép!!!
(((( Amikor megnyomom a power gombot (kikapcsolt állapotban), bekapcsol a gép és egyből el kezd hosszan sípolni, kicsi szünet után folytatja. A 2 cd-rom meghajtó dolgozik, a ventik mennek, de kép az nincs. 1.Lehet, hogy valamit totál elrontottam? 2. Mi romolhatott el esetleg? 3. Meg lehet-e csinálni és ha igen akkor hogyan, akár szervízesen? Ja igen és a bios nem jön be !!!
4. Hogyan lehet resetelni a BIOS beállításait?
Előre is köszi a beállításokat!
FTPMUKI
Új hozzászólás Aktív témák
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(((( Amikor megnyomom a power gombot (kikapcsolt állapotban), bekapcsol a gép és egyből el kezd hosszan sípolni, kicsi szünet után folytatja. A 2 cd-rom meghajtó dolgozik, a ventik mennek, de kép az nincs. 1.Lehet, hogy valamit totál elrontottam? 2. Mi romolhatott el esetleg? 3. Meg lehet-e csinálni és ha igen akkor hogyan, akár szervízesen? Ja igen és a bios nem jön be !!!
4. Hogyan lehet resetelni a BIOS beállításait?