Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz Jakuskacsa #9600 üzenetére
"de az is lehet ilyenkor, hogy még nem volt jó telefonjuk" elmondtam már. Koma ez nem az a topik. Még mindig nem. Itt azért a sok marhulás, csesztetés ellenére kulturáltabban beszélgetünk. Ész érveket sorakoztatunk fel. Néha néha a másiknak is lehet igaza.
Másrészről mindennél van jobb + pénzért. Ez örök törvény.
30 pénzért vették 2 év garival és ők meg vannak elégedve (sógorom mikor kijött megvette az s3 acét azt hiszem volt neki már jó telója, persze lehet az is egy rakás fos volt, nem tudom nem használtam).[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Teszteket olvastam róla. Meg topikba bele nyálaztam.
Kintről pl alza 30k körül van a teló (itthon picit több). Egy év rá a gari (azért az nem kettő). A telefon maga jó. De a minősége szór a telónak (illesztések, anyag használat és egyebek). Érdemes átnyálazni a topikját.Ezért mondtam, hogy egy itthoni (akár előfizus, akár kártyás) erősebb brand telója jobb lehet. Azért egy 4 magos 2/16 2 év garis (itthoni) A brand telóval el lehet lenni. Ezek ugye konstrukciótól függően 30-40k körül már kaphatóak.
De mindenki azt vesz amit akar ha rám hallgat.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
Asszonynak ezt tervezem, arany színben... [link]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Gyuri27 #9601 üzenetére
Nem szívom én senki vérét, csak leírtam. Elmondtam a véleményem. Ha annak vetted, akkor elnézést.
Akkor leírom máshogy: Veszel egy telefont 2 évig használod, ami nem csúcskategória, csak jó (pl.A5). Után veszel egy j5 öt, és azt érzed, hogy átvertek, mert a régi sokkal jobb. Ha nekik megfelel, nekem mindegy. Azt, hogy mit írnak róla a ph-n, meg a neten, engem nem nagyon érdekelt. User jobban megmondja, hogy mi is vele a bibi. AZ a teló idegesítően lassú, és nem jó a netforgalma semmilyen csatlakozással.
Ha nem csalódtak benne, az azt jelenti, hogy eddig is hasonló teljesítményhez voltak szokva, és nem tűnik fel, hogy valami hiányozna. 5x annyi oldalt betölt a régi, mint egy vatta új, ugyanannyi idő alatt. Aki meg böngészik, és használja, igenis fontos érv egy telefon mellett. Ha csak telefonálásra használnám, tökéletesen elég lenne nekem egy nyomógombos is. De az a telefon nem alkalmas normális netezésre.... legalábbis sok törelemmel.
Arról már nem is beszélek, h a képek botrányosak, nem tud éles képet csinálni. A képek 50% elmosódik, szellem képes, vagy más baj van velük, még akkor is ha leteszed az asztalra és úgy készíted a képet.A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Gyuri27
félisten
válasz Jakuskacsa #9606 üzenetére
Aha oké. Azért az ugye feltünt hogy az j5 (2016-17) és az a5 (2016-17) nem egy árkategóriában van?
Erre utaltam az első posztomban is. De ezt rutinosan másik topikosan figyelmen kivül hagyva mondod az okosságot.
Azt is leirtam, hogy van 2 a családban és hogy a fórumát böngésztem át. Nem ph és más egyéb tesztekre utaltam. De ezt is figyelmen kivül hagytad.
Mint ahogy azt is, hogy blöki faterja kb milyen ársávban nézelődik. De téged ez sem érdekelt.
Én még mindig azt mondom nem kell ez ide. Itt erre nincs szükség. Lehet haragudni ezért. Pont nem érdekel.Amit irtam tartom. A 4A-nál (külföldi ilyen olyan garis 30k körüli összeg, itthoni normális garis 40k körüli összeg) jobb a J5 valamelyik szolgáltatótól 30k körüli összegért 2 év garival.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Apucy01
őstag
Komákok!!
ha tud valaki segitsen pls.. vettem a gyereknek karira egy tabot. és a jó francnak sem tudom rávenni hogy a játékokat az sd karira telepitse!!!
és ezt a mappát hol találom? Android obb
mellesleg j5 2015 öm van és totál megelégedéssel használom igaz wifit nem mert nekem nincs de a telenoros net nekem oké.. előtte htc desire 500 vot hát azt halomra veri az előtt meg samu ace 1 amit szintén elver.
[ Szerkesztve ]
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #9605 üzenetére
ööö... én a 4X-et néztem, az 3/32, sőt ha jól tudom A-ból nincs 3 GB-os. Újabb, nagyobb akku, gorilla glass, újabb SoC, 8 core... Akkor mégis miért kellene a 4A? Vagy nem értelek
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
Igen igen. Si si. Ezt mondom én is. A 4X jobb minőség (most a sorc-t ram-rom-t hagyjuk).
Néztem egy időben a 4A-t. Nem rossz telefon az. De mint írtam nem a legjobb anyagokból, nem a legjobban rakták össze sajna. Nem tudom mióta kijött mit változott a minőség.Nem tudom miért van mindenki bele pistulva a 8 magba. Szerintem egy rendesen összerakott, frankó sok magyar garis teló jobb választás. Persze ízlések és pofonok. Akinek jó a szlovák, cseh, román 1 év gari. Úgy hogy a tudja az anyaghasználat, összeszerelés occó. Annak lelke rajta. Nem közvetlen neked írom. Csak neked reagálok. A válasszal felfedve lelkivilágom sötét bugyrait.
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #9614 üzenetére
big.LITTLE miatt jobb a 8 mag, ami 4+4 ugye, de jobban bírja az akku. A ram az meg röhej, de a fosdroid 1,5-2 GB-ot bezabál, játék nélkül is. Nekem is 3 GB a telóm, ez az első droid, amitől nem rókázok. Asszonynak a deezertől is "betelik" a ram, pár app fut mellette. röhej.
ájfón is szép, de nincs dual sim, ami azé' kell nekünk. Meg ugye sokan istenítik, nekem meg munkatársaim használják. Köpködnek páran erősen, főleg a legújabb OS-nagy-update után... visszarakták a korábbit.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
Azaz nem a 4 mag szar. Hanem baccnak opitimalizálni. Meg rendes droidot írni, hogy a sok sallang ne fusson a háttérben tök feleslegesen.
Hányok ettől az ipartól IS. Meg a pc ipartól. Meg a game ipartól. Meg úgy általában véve ettől a föld nevű szutyok halmaztól.Amd - Radeon - Ryzen
-
CJ4567
nagyúr
2GB-os a telefonom, AOSP alapú ROM-mal alapjáraton 700-800MB RAM van szabad. 5-6 app, néha akár több is megoldható, kivéve ha FB/Messenger, akkor inkább zárd be még az Android rendszert is, hogy legyen elég RAM-od. Minél több RAM van, annál többet használ cachere, Windows is hasonlóan működik már.
Telefonon játszottam végig a GTASA-t(LG G2), semmi gond nem volt, végig folyamatosan ment miután a grafikát beállítottam. Bezzeg egy Messengertől fuldoklik az egész.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
Nem játszok (illetve igen: Gems or Jewels), nincs FB, se viber, se semmi. Hüvelynek van egy progi, ami bezár mindent, ha a képernyőt zárom, gyk. butatelefon lesz. Így akku is bírja. Korábban nem volt ilyen progi, az 1,5 GB ram betelt, még a naptár is nyűg volt. Tényleg a programozókat kellene picsánrúgni.
Trollgyuri: OK, mehetünk innen. Ha látsz egy normális bolygót, akkor bedobsz a
napbalégkörébe, de közben elkapom a kezed és jössz Te is! Nah? [link]Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Fater választott magának telefont. Egy Alcatel Shine Lite (5080X) lett a vége!
Kezd tele lenni a hócipőm. Hülye biztos okos telefon nincs? Vagy egy 70 éves ember kezébe ne adjak ilyen készüléket.Mamának meg minden ami 10.000Ft felett van,az drága.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Apucy01
őstag
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #9623 üzenetére
Vadállatok.
Kis retro, ez is mellé jár ugye: [link] Fantasztikusak voltak. Ma is itt vannak ezek, remixekben.[ Szerkesztve ]
-
-
Apucy01
őstag
-
Habugi
addikt
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Gyuri27
félisten
A Mercedes Benz vezérigazgatójának drámai jóslata[link]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Televan74
nagyúr
válasz Gyuri27 #9637 üzenetére
Önként jelentkezem! Inkább vágjál a napba!
Minden szép és jó lesz,és még futurisztikus is.Nem beszélve a nyomornegyedekben éhező milliókról,a fegyveresen védett felsőbb osztályokról.Ugyan lesz egy köztes munkás réteg aki arra fog termelni hogy a felsőbb vezető réteget kiszolgálja.Én inkább egy ilyen jövőt tudok sajnos elképzelni.Észak Koreában már megvalósult.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
Rendeltem magamnak egy ilyet!
-
Televan74
nagyúr
Merlintől ma megjött a csomagom. Rendeltem egy pasztát é hozzá egy Wingbosst2 -t.Két ventilátor volt a csomagban. Szóltam a boltnak, felajánlották, hogy visszaszállítják vagy 3000Ft -ért az enyém lehet,plusz mivel becsületes voltam,a következő megrendelésemnél a szállítást ők fizetik. 3000Ft nem nagy összeg,mondtam maradhat.
-
Habugi
addikt
válasz Televan74 #9640 üzenetére
Beteg vagy, nem kicsit, nagyon..
(#9641) Gyuri27:
Tegnap bepánikolva csönget hozzám a kisnyugdíjas szomszéd néni, összefosta magát a TV-je..
Átmentem ránézni, semmi, bekapcsolod ad vmi képet aztán magától kimegy. Mondom neki ez képcső gyanús és valszeg halott vagy haldoklik, ha gondolja átviszem magamhoz és ránézek de ne várjon sokat.Kapom le a hátulját és kb mintha bomba robbant volna a dolgozószobában, cirka ~30éves Philips CRT, akkora hogy majd'megrokkantam miközben átcipeltem. Kb két m3 por kilőtt és ömlött mindenfelé, én állat, nem bent kellett vna kibontani..
Mindez miért érdekes? Elő kellett kapjam a porszívót és mivel legutóbb sikeresen lelkiismeretfurdalást csináltál nekem géptakarítás ügyben, jelzem gépet is takarítottam utána!!
Btw.., a SCART aljzat volt csak kontaktos, a halottnak hitt TV javítása 10perc forrasztásban ki is merült.
Már hálóingben volt a néni amikor vittem vissza valamivel 10óra után (ilyen színes műanyag hengeres tekerentyűkkel a fején/hajában amilyeneket a filmekben látni.. ), azt a boldogságot.., kaptam kiszáradt sütit is..[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Gyuri27
félisten
Egy hírró vagy. Amiért megetted a száraz sütit.
Amúgy sajna amin rés, lik és egyéb van a por bemegy. De a rohad annyáját neki ki nem nem jön. Franc se érti.
Ts3 aktiválva.Azért érdekes, hogy azok a tecjnikák még 10-20-30 év után is működnek. Az újak meg jó esetben a gari végéig húzzák ki.
Az hajcsavaró doktorom. Ondolálni kell a hajat. Persze ez minket már nem érdekel. Mert nekünk a vaksz maradt.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Apucy01
őstag
megérkezett a varázslótól a radiátor csomag!! 2 lépéssel közelebb a végcélhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest