Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
Le van mentve minden letezo profil , amit teszteltem, ez nem gond egyebkent az adrenalin most semmilyen ertesitest nem kuldott, csak jatek kozben lettem figyelmes h megint melegszik a kartya mint a dog.
alapbol ott kezdodott a gond anno h egy kis rosszul szellozo hazban volt, ott 90c+ feletti hotspotok voltak 2000 + rpmel, ugy h ramok ssd mind futotte 65C fole.
Ezert multheten csereltem a hazat egy nzxt h5 flowra, ami lathatoan jot tett neki, de nem annyival mint gondoltam. De akkor probalkozok tovabb. Vagy visszaallitom alapra es nyomok hozza egy ventiprofilt es lesz*rom.
Egyebkent ha visszaallitok mindent alapertelmezettre, ddu-val lekapom es ujrarakom a drivert akkor is hajlamos hozzatolteni a hatterbe a regi profilt mintha beragadna vmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivaldi (böngésző)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RTX 3070-ET KERESEK! AKÁR TÖBB DARABOT IS! AKÁRMILYEN TÍPUS! /Személyesen értemegyek/
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- HP OEM NVIDIA GeForce RTX 3080
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest