- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
Le van mentve minden letezo profil , amit teszteltem, ez nem gond
egyebkent az adrenalin most semmilyen ertesitest nem kuldott, csak jatek kozben lettem figyelmes h megint melegszik a kartya mint a dog.
alapbol ott kezdodott a gond anno h egy kis rosszul szellozo hazban volt, ott 90c+ feletti hotspotok voltak 2000 + rpmel, ugy h ramok ssd mind futotte 65C fole.
Ezert multheten csereltem a hazat egy nzxt h5 flowra, ami lathatoan jot tett neki, de nem annyival mint gondoltam. De akkor probalkozok tovabb. Vagy visszaallitom alapra es nyomok hozza egy ventiprofilt es lesz*rom.
Egyebkent ha visszaallitok mindent alapertelmezettre, ddu-val lekapom es ujrarakom a drivert akkor is hajlamos hozzatolteni a hatterbe a regi profilt mintha beragadna vmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest