Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNk77
aktív tag
válasz gaben88 #1010 üzenetére
Neked legalább "csak" ennyi volt, ezzel tudtál mit kezdeni mert látta a rendszer.
Én annyira nem értek hozzá, de amíg MSI lapom volt láttam végig a folyamatot(5600Xxel még). Most ASRockkal már csak a töltést látom mielőtt belép az asztalra, lehet a fast boot enabled miatt. Az újraindítás nagyon gyors 7700-zal, vagy a lap miatt de max 10 sec lehet.
Nekem végül nem kellett bios flash a 7900XT után az integrálthoz mert vad 2 perces del nyomkodásra bejött a bios és átbírtam állítani internal graphicsra.
Hát én is! Nem kívánom senkinek amikor magának rakja össze a friss alkatrészekből és a nagy feketeség fogadja. Nagyon remélem a boltnál is hibás lesz és megtudom beszélni, hogy a pénzem adják vissza mert azóta 11-12 ezerrel olcsóbb lett. Először csak a saját szervízükben vizsgálják be, egyébként teljesen normálisak(firstshop v. firstcomputer mind1). De adnék neki még1 esélyt egyébként. Egyszer lett volna AMD kártyám, főleg, hogy most a proci is az.
nádpálca
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest