- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNk77
aktív tag
válasz
gaben88 #1010 üzenetére
Neked legalább "csak" ennyi volt, ezzel tudtál mit kezdeni mert látta a rendszer.
Én annyira nem értek hozzá, de amíg MSI lapom volt láttam végig a folyamatot(5600Xxel még). Most ASRockkal már csak a töltést látom mielőtt belép az asztalra, lehet a fast boot enabled miatt. Az újraindítás nagyon gyors 7700-zal, vagy a lap miatt de max 10 sec lehet.
Nekem végül nem kellett bios flash a 7900XT után az integrálthoz mert vad 2 perces del nyomkodásra bejött a bios és átbírtam állítani internal graphicsra.
Hát én is! Nem kívánom senkinek amikor magának rakja össze a friss alkatrészekből és a nagy feketeség fogadja.
Nagyon remélem a boltnál is hibás lesz és megtudom beszélni, hogy a pénzem adják vissza mert azóta 11-12 ezerrel olcsóbb lett. Először csak a saját szervízükben vizsgálják be, egyébként teljesen normálisak(firstshop v. firstcomputer mind1). De adnék neki még1 esélyt egyébként. Egyszer lett volna AMD kártyám, főleg, hogy most a proci is az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged