Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabesz0524
csendes tag
válasz C4mp3r #24525 üzenetére
Nem tudom kaptál-e erre választ. Az a szar amit az AMD drivernek hív, veszekszik az overlay programokkal (MSI afterburner stb.) Ilyenkor csinálhat olyat, hogy újraindítja a gépet.
Jogi megfogalmazás: Az oldalon megjelent képek, videók, írások a véletlen művei! Ha bármely egyezés lenne élő, halott, vagy élőhalott emberekkel akkor az kizárt dolog mert nem tudom!
-
szabesz0524
csendes tag
Örülök, hogy megoldotta. Ha netalántán újra előjönne akkor azért próbáld meg amit írtam Adatlapodon láttam, hogy ugyan olyan a kártyánk. Te foglalkoztál UV-al? Ha igen tudnál működő beállításban segíteni? Kicsi soknak érzem a gyári 1.2-t
Jogi megfogalmazás: Az oldalon megjelent képek, videók, írások a véletlen művei! Ha bármely egyezés lenne élő, halott, vagy élőhalott emberekkel akkor az kizárt dolog mert nem tudom!
-
szabesz0524
csendes tag
Sziasztok,
Kérném a segítségeteket. Adatlapomon szereplő gépem random időközönként ahogy elindítok egy játékot mindenféle hibaüzenet nélkül újraindul. Lövésem sincs miért. Tippem meg már pláne nincs. Ha stressz tesztet csinálok minden oké, de ahogy a játékot indítom máris gubanc van. Nem mindig. Az utóbbi két napban egyszer sem csinálta. Hőfokok rendben vannak. Ötletből kifogytam.SSD-ket teszteltem,ramokat is, proci és a videókártya nincs piszkálva.Azt viszont észrevettem ha törlöm a radeon drivert és ujrahuzom ismét jó lesz.
-
szabesz0524
csendes tag
Van egy ilyen kritikus: "A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása"
Azt mondod, hogy ez a tápegység alkalmatlan a feladatra? Amikor tudok vele játszani akkor overlay szerint 288w a max fogyasztása a kártyának. Valamint még arra nem jövök rá, hogy miért megy valameddig ha újrarakom a drivert.[ Szerkesztve ]
-
szabesz0524
csendes tag
Ennyit ír még hibának : Az előző rendszerleállítás (2023. 05. 31. - 19:12:52) váratlan volt.
-
szabesz0524
csendes tag
-
szabesz0524
csendes tag
Táp hibára utaló lehet még az is, hogy van amikor leállítást nyomok a windowsban majd képernyő kikapcs, de maga a gép nem áll le?
-
szabesz0524
csendes tag
Amit még írtam, hogy ha újra telepítem ugyan azt a verzió számú drivert és ezután valameddig ismét jó lesz, nem indul újra ez nem zárja ki a tápot?
-
szabesz0524
csendes tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata 6950XT phantom gaming UV-t illetően? Az érdekelne, hogy mi az ahol még stabil és nem veszít sokat a teljesítményéből.
Köszönöm.Jogi megfogalmazás: Az oldalon megjelent képek, videók, írások a véletlen művei! Ha bármely egyezés lenne élő, halott, vagy élőhalott emberekkel akkor az kizárt dolog mert nem tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest