Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz Raggie #25702 üzenetére
Több számoló, igen, 72 helyett 80, gyakorlatilag mindegy. A sima 6800 az, amiben már jelentősebb tiltásokat eszközöltek. Nem vonom kétségbe a tapasztalatod, ugyanakkor gyakorlatilag képtelenségnek tartom, hogy ennyire ne menjen, ahogy írod, feltéve, hogy minden jól be lett állítva. Pl. nem a WattMan-ból, ami épkézláb alulfeszre alkalmatlan, ilyenekre gondolok...
-
Kvg
senior tag
-
HSM
félisten
Persze, hogy ugrálnak a demó részen félgőzön hajtva a kártyát, veled ellentétben nálam az is lefutott.
A grafikus tesztek nálam is épp ugyanúgy néznek ki, mint nálad, végig 2Ghz feletti magórajellel. Nem tudom, mit kellene ehhez még hozzáfűzni, a végeredmény szvsz magáért beszél. -
HSM
félisten
válasz bozont #25708 üzenetére
Nálam 987mV-ot ad 2250Mhz-en az AVFS beállításommal, 2300Mhz 1.006V, 2350Mhz 1.031V, 2400Mhz olyan 1.056V. Ez alapján reálisnak tűnik nálad az 1.08V környéke a 2400Mhz-hez. De nem olyan rossz az, főleg, ha jobban sikerült csip (kevésbé szivárgós). Nem minden a fesz. De tény, hogy a perf/watt nekem is leginkább 1V körül tetszik.
-
Cyberboy42
senior tag
-
Ribi
nagyúr
válasz Cyberboy42 #25711 üzenetére
Feltéve hogy csak AMD kártyákhoz hasonlítod.
-
-
KAMELOT
titán
válasz F.B.I. #25714 üzenetére
Ha valamit szeretnénk bemutatni, akkor tessék HWINFO képet tenni. Abból mindjárt látni mindent és sok embernek ad infót.
Az, hogy ide leírunk valamiket semmit nem tudunk meg belőle.
Nézzed meg a többi tagot a másik topikokban. HWINFO + játék teszt + játék bench (ha van) + bench progik valamelyike. STOCK---OC--UV
Ennyit kérünk itt és más VGA/CPU topikban is!!!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
fejesg2
aktív tag
Üdv Urak!
Van új VGA driver, 23.7.1 néven.Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
KAMELOT
titán
válasz Cyberboy42 #25721 üzenetére
Mármint azt, hogy rendes információt kapjunk?!
Nyugodtan nézz be más topikokba milyen részletes hwinfo képeket tesznek fel, megosztva saját tapasztalatot és ezzel segítve másokat.
Inkább erre kéne törekedni!!
Tudod ez egy szakmai fórum![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
trek81
senior tag
válasz Cyberboy42 #25721 üzenetére
igen igaza van
akinek segitség kell betolja az infot képekbenMár ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
Szpisti
addikt
Na, Scom mindjárt megírja, hogyis kell ezt...
-
F.B.I.
veterán
válasz ScomComputer #25725 üzenetére
Ezt látva, már be sem mernek nézni, nemhogy beírni! Mi folyik itt!?!?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
R0GERIUS
tag
válasz Raggie #25698 üzenetére
Köszi a választ!
Igazából "csak" a szünetmentesem kapacitását lövöm túl, a táp jelenleg úgy néz ki, hogy jobban bírja, így gondolkozom az UV-n és legfeljebb kikötöm a szünetmentes mögül a gépet.
Mivel szoktatok tesztelni stabilitást, ahol könnyebben letérdel instabilitásra?
Wattman-ban 1030 mV-ig leengedte nekem a 6950 XT-t az Unigine Heaven 2500-2669 MHz órajeles beállítások mellett, de kibukott egy idő után, hogy nem stabil.
(Ha jól emlékszem, akkor amúgy sem érte el igazán a 2500-at ott már, csak kb 2450-et (de nem emlékszem pontosan). Ha jól sejtem, amúgy is relatív abszurd ez az érték, de nem látok sok tapasztalatot ezzel a kártyával a külföldi fórumokon sem, így nem tudom, hogy mi lenne jó kiindulási alap.)Illetve milyen lépcsőket szoktatok használni? 5-15 mV?
(Nvidia oldalon szórakoztam a 3070-el (Ampere) és ott nagyon szájbarágósan le van írva, hogyan érdemes, de RDNA 2-höz ilyet annyira ilyen leírást nem találtam.)
[ Szerkesztve ]
-
R0GERIUS
tag
válasz Gabrikovics #25727 üzenetére
Szerintem mivel a driver és a GPU-Z is azt mondja, hogy van ReBAR/SAM, így valószínűleg csak a TRIXX ír vissza fals infót.
Sőt a BAR0 is 16 GB-on van, amennyire rémlik az AMD specifikációja ezen a téren az a megosztott memória mérete (és amúgy is nagyobb, mint a VRAM mérete, így az nem lehetséges érték nem működő ReBAR/SAM mellett).[ Szerkesztve ]
-
fejesg2
aktív tag
Ohhh basszus, ez nagyon állat!
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
Vigneau
félisten
Én csak azért is GPU-Z-t tennék be.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
ScomComputer
veterán
Egy meghiúsult projectből itt marad vga...ez egy új (most bontottam ki egy kis tesztre unalom űzésként)
RX6700Xt...UV-vel szoktam kezdeni 1V 2500Mhz FT2(MPT)2150Mhz...szépen vitt több játékot is az Atomic Heart-nél kellett egy kis +fesz..1013mv...de így 2.5órája stabil...
MPT-DS-ek disabled! Így nem kell az alsó frekit feltolni 100mhz-es különbségre(2400-re).
.....
#25731Vigneau....oké..de minden érték min.-re állítva csak...[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz ScomComputer #25732 üzenetére
Ez egy szerencse magos példány.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
kolopele
nagyúr
válasz F.B.I. #25733 üzenetére
Túlságosan is. Ez sokkal általánosabb, mindkét gyerekem 6700XT - jén ez a stabil beállítás, de szerintem semmi jelentősége annak az 50 mhz - nek (persze hozzá lehetne tenni, csak akkor a feszen nagyobbat kellene emelni, aminek semmi értelme). Eleve gyárilag 1200 mv, így 1120 mv - on pl. a Heaven alatt van 140W fogyi (sorry hogy nem lesz most HW infó kép, de éppen online lövik egymást és még másokat) Ja, és a Red Devilnek elég ekkora venti fordulat ahhoz, hogy a Hot Spot értéke max. 75 fok legyen (még 1000 rpm sincs).
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz ScomComputer #25732 üzenetére
Ez a korábban említett három ventis ASRock?
Naná, még szép.
-
Vigneau
félisten
válasz ScomComputer #25736 üzenetére
Szerintem meg kellene tartanod Magadnak.
-
kolopele
nagyúr
válasz KAMELOT #25740 üzenetére
Ez itt nem egy szabadalom terve, vagy éppen egy műszaki kerámiát égető kemence tervrajz képe (azt is berakhatok, de nagyon off lenne), hanem egy Division 2 kb. 2 órányi játék utáni HW info képe. A minimum az nem 186W, talán nem azt kellene nézned, hogy mi a maximum határa a fogyasztásnak a kártya silent módjában, hanem eggyel fentebb nézd inkább. A CPU - t jelen esetben meg nem tartottam fontosnak, amúgy I7 10700.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz kolopele #25741 üzenetére
Igaz elnézést. 160W a fogyi
Pont ezt írtam feljebb. Ha rendes kép lenne minden infóval akkor nem kéne kérdezősködni.
1. Nem látni a játékot.
2. A hwinfo-t a játék elején kell indítani
3. gpuz hol van?
4. Komplett hwinfo képet tegyél be ahol látszódik minden.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
kolopele
nagyúr
válasz KAMELOT #25742 üzenetére
Én meg nem érzek késztetést arra, hogy itt bizonyítgassak őrült módon mindent egy virtuális fórumon. Akinek ebből nem jön le, hogy akkor éppen a Divisiont játszották, amit ugye abbahagytak (mai első játékuk, tehát más nem fogyaszthatott ennyit), azzal nem tudok mit kezdeni. Az a játék rendesen meghajtja a kártyát, fentebb a beállításokat is közöltem képpel (mármint az alulfeszt), sajnálom ha ez nem elég. Nehéz úgy képet csinálni, hogy közben játszanak egy online játékkal. Persze azt le tudom fotózni, ahogy éppen nyomják jelenleg a Rocket League - t a kis pihenő után, még akár azt is tudom nekik mondani, hogy egy pillanatra mosolyogjanak, és fordítsák felém a fejüket, na de az milyen lenne már....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest