Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossp
addikt
válasz spleenszuru #25200 üzenetére
aggyááá neki! nálam 1000 volt a sweetspot ott ment 4450-et. Fentebb már nem preferáltam belőle sokat. Csak sok wattot
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Bossp
addikt
válasz spleenszuru #25203 üzenetére
2350/2450 Mhz-re volt belőve. +vRam 2150 fast timing
a 4-es kicsit félrement[ Szerkesztve ]
-
BsReiki
csendes tag
válasz szabesz0524 #25179 üzenetére
Nekem ezt a hibát 1 windows frissítés okozta, ahogy uninstalloztam azonnal megszűnt a hiba, az interneten ha rákeresel a hibakódra írnak megoldásokat, nekem nem segített, csak a frissítés eltávolítása.Lehet valami windows vga drivert telepít, és azért segít, ha újrateszed a amd drivert, de aztán felüliródik a frissítés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
-
trek81
senior tag
válasz ScomComputer #25208 üzenetére
megvan ..érdekes egy game de jó
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
válasz ScomComputer #25208 üzenetére
Az mondjuk tetszik, hogy az a cég készítette, amelyik a Deep Rock Galacticot és ez is 4 fős co-op. Lehet rálesek, bár szerintem Én Linux alatt szopok az Epic alkalmazásával...
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz spleenszuru #25216 üzenetére
Igen, mindkettőnél, ha lefut hiba nélkül, az félsiker, utána mehet a sima bench.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Eddigi tapasztalatom az, hogyha, a TS és az FS extreme stress teszt lefut (>97% , illetve a normál TS és FS bench-ek lefutnak, akkor kb. 90%-ban mindenhol jó lesz már. Ha esetleg nem, akkor + 1 lépcső fesz kell.
Szórakoztam az utóbbi időben elég sokat ezzel, így kb. reálisnak mondható.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz spleenszuru #25220 üzenetére
Amit az mpt enged +ban 1 szinttel feljebb, ergo ha mondjuk 1000mV van, akkor 1008 a következő szint azt hiszem. Vagy 1009 talán.
Mondjuk beírod a 1008-at, write, program bezár, elindít újra, és megnézed mennyire tette, utána reboot, teszt.
Pl. nekem nvidia mellett annó a diablo3 volt ilyen, mindenben kiteszteltem az OC-t, oké volt, dio3 alatt elhasalt mint a car.
Itt a Division, és a WZ 2 jó erre, néha az miatt kell neki egy kicsi plusz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
spleenszuru
őstag
válasz hackeeeee #25221 üzenetére
Ezt jó tudni, köszönöm szépen.
Azt amúgy megfigyeltem már, hogy van pár olyan érték, amit nem hajlandó nekem beállítani az MPT.
Pl. az 1040 mV, az minden esetben 1038 lesz, talán az 1080-at is valami 1078-ra lövi be.Jelenleg 1050-en vagyok, de ennél mennék lentebb még, szóval mindenképp tesztelni fogom az 1000 mV-t, mint itt többen is.
Malaka!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz spleenszuru #25224 üzenetére
Az túl alacsony, és azonos az érték a megadottal, azért nem írja át. Gondolom ez bios szinten van szabályozva.
Véleményem szubjektív...
-
Sziasztok,
Jár a fejemben egy új számítógépház vásárlása, mégpedig ez a Cooler Master HAF XB Evo [link] lenne a kiszemelt. Egy gond van vele, hogy front ventivel felszerelve max 300 mm hosszú kártya fér el benne, ami nem valami jó. Csak AMD jöhetne szóba, de a 6000-es szériában nem igazán találok.
Jelenleg 5700 XT-m van, FullHD-n játszok, arra teljesen jó, csak majd lassan kellene valamilyen irányba fejleszteni, de a 6800 XT-k mind 320-330 mm hosszúak... Tudtok esetleg valami kompaktabb méretű, de vállalható hűtésű kártyáról 6800 körüli teljesítménnyel?Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Tockos25
tag
GPU csere előtt állok!
A jelenlegi konfigom egy MSI B450 Tomahawk MAX, Ryzen 5 5500, RX 480, 16gb RAM, FullHD monitor.
A pcie 3.0 mennyire fogná vissza az RX 6650 XT-t?
Estleg valakinek tapasztalata az ASUS DUAL RX 6650 XT-vel kapcsolatban? Leginkább a hangja érdekelne, mennyire zajos?AMD, ATI - the BEST
-
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
válasz DroiDMester #25229 üzenetére
Olvasgattam egy - két hozzászólást külföldi topikokban és 1-2% teljesítményvesztést mondanak. 6600 -as kártyával úgy sem 1080p/ultrán fognak játszani a jövőben az emberek.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
TeeBee73
veterán
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
turbokappa
senior tag
Elhanyagolható.
https://www.youtube.com/watch?v=6jhDTyrMpXc&ab_channel=DatGamerDudeA semmiért vállalom a felelősséget!
-
félisten
6400 és 6500 sajnos nagyon megérzi, efölött nagyon nem.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
GhanBuri Ghan
őstag
Sziasztok, alig hét év és egy 480 után ismét új kártyát vettem, egy 6700xt.
Két kérdésem lenne:
- Ez az első 6+8 csatlakozós kártyám. A tápegység (RM650X) moduláris, és nem szeretnék nagyobb dzsungelt, ezért csak az egyik ágat használtam fel. Elég lesz ez minden helyzetben, vagy okozhat gondot?
- Undervoltra ezt a videót találtam: https://youtu.be/hOKaEKdusZQ?t=359 Itt kihúzza a min freq-et 2500-ra 500-ról. Ez a szokványos eljárás, vagy maradhat a lehető legalacsonyabb értéken? -
Televan74
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #25235 üzenetére
Nekem egy 8+8 -as 6800 van rákötve egy ágon az EVGA GS 650W -os tápra (pedig már lassan 8 éves). Nem lesz vele gond.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Sagittauros
tag
segítsetek kérlek: [link]
-
bozont
veterán
válasz Sagittauros #25237 üzenetére
A dolog nagyon egyszerű. Vagy szétszeded, de az a legtöbb kártyánal garivesztés. Mivel új így mehet vissza gariba, cserélje a bolt.
-
TomBond
aktív tag
Melyik boltban vetted?
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
Bossp
addikt
Csipesszel probáltad óvatosan kijátszani? Amúgy ez nem a backplate és a nyák közötti résznél van? azt szerintme le tudod venni garis csavar nélkül
-
Pug
veterán
válasz Sagittauros #25241 üzenetére
Ha tudjuk melyik bolt, esetleg tudunk infot adni rola, hogy milyen gyors/zokkenomentes a garos ugyintezes.
-
bobalazs
nagyúr
válasz rumkola #24816 üzenetére
Szóval voltam ma a havernál, és konfigján 1.41-el sem 1.39-el sem megy az DOCP, egyből jött a kékhalál.
Pedig a tippetek alapján azt gondoltam elég is lesz ennyi, felnyomni a voltaget és kész, mint nálam.Igy hát már másfél hete megy nála 2133-al a 3200 Mhz-es G.Skill Aegis, így viszont nincs többé fekete képernyőzés eyefinityben, játék közben stabil lett a gép.
Ez is kiderült hogy nem a vga kártya (6700 xt) hibájából megy el random egy monitor a 3ból, hanem biza a ram instabilitás miatt van ez is.[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
-
fejesg2
aktív tag
Gyorsan jött frissítése a VGA drivernek, már fent van a 23.5.2-es verzió. Valaki próbálta már?
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
Powercolor Fighter RX 6800-zal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Elég jókat írnak róla, pedig tudtommal a Fighter a Powercolor büdzsés verziója. Állítólag a felesleges RGB helyett inkább egy használható hűtésre fordította a gyártó az anyagi keretet, ami szerintem mindenképpen becsülendő. Egy olyan kockaházat néztem ki, amibe ez a 300 mm hosszú kártya beleférne és ez tudná is a 2K-t.
Szerintetek vegyem? OC nem lesz, nem olyan családból származom én.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest