Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22453) --Ham--


--Ham--
csendes tag

Sziasztok!
Adott egy XFX Radeon RX 6600 SPEEDSTER SWFT 210 Videokártya. Használtan került hozzám innen az apróról, érvényes garancialevéllel. Betettem a gépbe, leszedtem régi driver, tettem fel új adrenalin futtattam pár tesztet.
A lényeg az, hogy a pontszámokkal nem volt gondom, de feltűnt hogy a ventillátora nem kapcsol be 90 foknál sem. A venti működik, csináltam egyedi hangolást beállítottam az értékeket szépen kapcsolt, megállt. Elkezdtem PUBGzni, rendben találtam mindent. Felvettem a beállításokat, akkor is rendben ment. Aztán bemelegedtem a játékba, és kiderült 90 fokon járt és nem indult el a ventillátor...
Kifagy az adrenalin mikor olyan kedve van, és alapbeállításokkal indul újra. Próbáltam több Adrenalin verziót is, jelenleg 22.11.2 van fent (ezt találtam a legstabilabbnak), de nem merek semmit átállítani az adrenalinba, 80 fokig is felmegy csupa lowra visszaváltott pubg alatt. Nem tudom mindig nézegetni hogy forog e a ventillátor, nem tudom a vramot megsütöttem e... Valakinek ötlet, tanács, javaslat?

"Rablótámadás, kezeket fel! Jobb, ha te mondod, a te hangod mélyebb! "

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.