Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Azért a stress teszt sztem kiindulásnak teljesen jó.. hogy jó vagy nem jó.. arra jó volt h leteszteljem, h legalább oké-e vagy sem..
De akkor megnézem a superposit, hogy az meddig fut le..
Szal sztem a FS és TS extreme stress teszt releváns volt kiindulásnak.. Mert 3d-ben azért én pl. nem tudtam annyira megterhelni mint ott.. értem, hogy van játék, de akkor sem..
Pl most nézem, hogy a 4K superposi sem terhel annyira.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
PuMbA
titán
válasz hackeeeee #22654 üzenetére
Úgy, hogy játszol Ha 2-3 játék nem fagy ki fél óra után, csak akkor stabil az OC. A tesztprogramok nem jók OC tesztelésre, mert csak a játékok változó terhelése dobálja össze-vissza az órajelet, amihez lehető legnagyobb stabilitás szükséges.
bobalazs: Ez az igazság. Felesleges berakni OC eredményt tesztprogramokkal, mert az nem jelent stabil OC-t.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Eddig ez úgy ment amióta megvan ez a vga is, hogy ami 3dmark stresstest ok volt, az ingame is ok volt. Felette kuka. max 1 2 régebbi fps huszár játék alatt derült ki hogy kellett még valami, mert nem volt jó..
Ill pl megy a 2150 is, de 3dmark alatt vettem észre, hogy ott lassul.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Kolbi_30 #22658 üzenetére
Nagyjából tudom, írtam is ezt korábban. MW2 WZ ugyan ez pepitában.. 2770/2870-en megy a wz, nincs artifact sem, felette zöld pöttyök vannak..
Heccből lehet majd megnézem 1250mV-n, 1225mV-n nem javult semmit, vagyis nem ment többet.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
Dadpool
aktív tag
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
yorka
tag
Sziasztok!
Melyik 6700/6700 XT-t ajánljátok Micro ATX házba 550-es táp mellé?
Seasonic Focus Plus 550 Gold SSR-550FX 550W 80+ Gold
Fractal Define Mini C (315mm)Alzát néztem, onnan Saphire nitro cipőkanállal, Pulse csak két venti.
Ha nem muszáj, nem cserélnék tápot.
-
NyalokAA
aktív tag
Szia!
A 2 ventis Sapphire Pulse 6700xt a tesztek szerint egy elég csendes és hűvös darab , ha nem vágysz semmi csicsára jó választás lehet
Az 550W gold táp pedig elég kell , hogy legyen ezekhez a kártyákhoz. Nekem a Red Devil 6700xt 170-190 között mozog és 230 wattnál többet egyik típus sem vesz fel papíron. -
yorka
tag
válasz NyalokAA #22665 üzenetére
Most nézem, hogy van ilyen Sectral White 6650 is, ami remekül illene a full fehér konfigba. Ez is ajánlott, ha a teljesítménye elég?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nu, 2770/2870 1200mV-vel simán megy a Division 2 is.. cirka 430W ingame.
Véleményem szubjektív...
-
bozont
veterán
Mivel szenvednek? És miben más a 6700 széria mint a többi? Ugyan az az architektúra mint a többi 6000 széria, ami itt hiba az a többinél is. Ugyanakkor én teljesen elégedett vagyok a kártyával, nagy hibával még nem találkoztam. Igaz, csak néhány játékot próbáltam eddig.
-
Bib
őstag
Te miről beszélsz? Nekem már elég régóta megvan, soha semmi gondom nem volt vele. Igaz nem használok semmi rendszerhangolót, mpt, rivatunert stb..Amióta megvan a kártya az összes drivert használtam és semmi az ég világon nem volt vele. Szerintem még most is nagyon jó ár-értékarányú kártya akár wqhd-ra is.
-
Zamma
őstag
Techno Jézus elhozta nekünk - közönséges halandóknak - az új driver összehasonlítását az előzővel pár játékteszben. [link]
-
Zamma
őstag
A 6700 XT nem ajánlott.
Ha mindenben azonos lenne a többi kártyával, akkor a driver problémái között konkrétan ezt a modellt miért emelné külön? Gondolom az sem furcsa hogy miért van olyan jó árban...
#22608 Itt leírtam mindent a 6700 XT kapcsán, de más is leírta már ezzel teljesen egyező véleményét.
Nálam alapelv hogy „Ami távolról is láthatóan nem 100%, azt kerüld!”.
Azaz ilyet én nem ajánlok csak max. guruknak - de semmiképpen új vásárlóknak (mert ha ő pont arra fogja használni amire te nem akkor anyukád fog csuklani és nem tudja miért...).[ Szerkesztve ]
-
-
bozont
veterán
Ha ezekre gondolsz például:
- Certain videos played with Movies and TV may briefly show corruption when moving the window between displays on some AMD Graphics Products such as AMD Radeon™ RX 6700 XT.
- Brief display corruption may occur when switching between video and game windows on some AMD Graphics Products such as the Radeon™ RX 6700 XT.Itt a 6700XT-t csak példaként említi, de a kiemelt rész lényegében azt jelenti hogy "némely AMD vga-n mint például az RX 6700XT".
A megfogalmazás valóban furcsa, de valójában az egész RX 6000 szériát jelenti. Bár nem zárja ki az újabb 7000 és a régebbieket sem, lehet azért is így van ahogy.De megint kérdem, miben lenne más architektúrálisan a 6700(XT) mint mondjuk a 6800/6900XT, ami más működést eredményezne?
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
Eskuszom nem tudom eldonteni, hogy angolbol vagy gyenge, szovegertesbol, vagy csak szimlan trollkodsz. A 6700xt-vel semmivel tobb problema nincsen, mint a szeria tobbi tagjaval, hiszen az altalad bizonyitekken beirt szovegben is csak peldakent hozzak fel. Ugyhogy nagyon szepen kerlek, ne terjeszd a hulyeseget, mert megteveszted az esetlegesen idetevedo hozza nem ertoket, akik ha rad hallgatnak, egy igencsak jol sikerult kartyatol esnek el. De meggyozheto vagyok, ha tudsz nekem linkelni par egymastol fuggetlen megbizhato forrast, ahol alatamasztjak amit irtal, meghajlok a nagysagod elott.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Zamma
őstag
Helyesbítek: nem minden 6700 XT rossz, csak némelyik. Mindenesetre amíg ki nem derül hogy mely szériaszámon futnak a némelyek azért mindenki IS vegye bátran a némely 6700 XT-n kívülieket.
Az is pusztán véletlen lehet hogy a bugok közt 2x is ugyanazt a kártyát említik...
Azt viszont nem értem hogyha mégsem így lenne miért emelnek ki egy konkrét kártyát? Pl. ott a hardevergyorsítós bongésző probléma..., az is sokaknál jelentkezik, némelyeknél meg nem?[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
-
HSM
félisten
Enyém is 2.5Ghz-en szalad. Igaz, ~220W körül és néma csendben 90 fok HS körül. Tökéletes.
#22661 Dadpool : Sajnos a Witcher 3 next-gen RT-je nem igazán gyorsult.
#22685 Zamma : Szerintem ennek "történelmi" oka lehet. A videólejátszós/multimonitor takarékos módot a 6700XT-vel vezették be a driverbe. Így annak minden példánya érintett olyan "hibákban", amiket a takarékos mód okoz. A 6800/6900-ak kezdetben nem takarékoskodtak optimálisan, kb. mint ahogy a 7900-asokhoz is csak néhány héttel a megjelenés után jött javítás, hogy ne 100W legyen egy videó lejátszása... Ha engem kérdezel 100X inkább észrevehetetlen képhibák ilyen jelentéktelen, szélsőséges esetekben, minthogy egye az áramot feleslegesen...
#22686 fanti: "Nagyon jó kártya az, még 1440p-re is!"
Csak az RT-re még csak ne is gondolj...[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
Bocsi a félig offért, de mivel ez a topik sokkal aktívabb, bepofátlankodnám ide, ezt a kérdésem.
Egyébként, mindenki a szokásos DDU, majd telepítéssel tolta fel a legújabb drivert?
Malaka!
-
Bib
őstag
válasz spleenszuru #22692 üzenetére
Én sosem használok DDU-t.
-
mpierre
veterán
válasz spleenszuru #22692 üzenetére
Negatív.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Sanyi19
őstag
Nekem ref RX 6700 XT-m van és nincs baj vele abszolut, a böngésző hardveres gyorsításával meg semmivel, full stabil minden alatt. (nincs állítva rajta semmi 22.11.2)
Ismerősömnek PoweColor Hellhound 6700 XT van, szintén gyári beállításokkal és ott sincs gond.“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
sline
csendes tag
Sziasztok!
Videókártya vásárlás előtt állva először a 3060 ti-on gondolkodtam, aztán jött az ihlet a 6700 xt - 6750 xt-vel, viszont az elmúlt kommenteket visszaolvasva félve nyomnék rá a rendelésre.
Eddigi nvidiasként lenne félnivalóm a fent említett radeonokat illetően? Fps-ben jó számokat hoz, de mindezt stuttering nélkül teszi? -
bozont
veterán
Teljesen jól teszik a dolgukat, nincs stutter. Én 3060Ti-ről váltottam és nagyon elégedett vagyok a kártyával. Igaz ez az egyik jobb fajta 3 ventis hűtés, de ha elfér a házban amúgy is olyat ajánlott venni.
A 6700XT játéktól függően a 3060Ti és 3070 között van teljesítményben, a 6750XT már inkább a 3070-vel versenyzik.
Ami a 3060Ti mellett szól az a DLSS és a raytracing. Mindjuk utóbbi szerintem hasznalhatatlan ezen a szinten, durván megeszi a teljesítményt.
A 6700XT azokban a játékokban amivel én próbáltam kicsit gyorsabb és kevesebbet fogyaszt és ott van az extra 4Gb vram, ami jól jöhet a jövőben, főleg ha 1440p vagy nagyobb felbontásra kell. A New World esetében például már jól jön.Mondjuk nem írtad milyen konfigba lesz(főleg a proci a lényeg) és milyen felbontás a cél.
[ Szerkesztve ]
-
sline
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Az erejében nem kételkedek, csak a szoftveres oldalától tartok/tartottam.
Ray tracing annyira nem izgat. A jelenlegi gtx 1060 után biztos kipróbálnám kíváncsiságból, de túl sok fps-t zabál, az fsr pedig úgy láttam, hogy már nincs annyira elmaradva a dlss-től.Egyedül a proci/alaplap, ami elavult és gyenge lesz a gépben a mostani upgrade után, így bottleneck tuti lesz.
Jelenleg egy intel 10400F van a gépben, amit sajnos csak a későbbiekben tudok lecserélni.Egyelőre még a 1080p-vel kell beérnem, azt pedig biztosan ki fogja hajtani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest