- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mumee
őstag
válasz
envagyok #2794 üzenetére
Itt több oldalon is foglalkoztak vele és azóta fixen azt ajánlják hogy 2 pcie kábel legyen mindegy milyen a táp :
[link]
Ezekben a reddit postok-ban meg van bőven :
[link] [link]
Itt még Vega 64-el volt róla szó, még teszt is készült róla, hogy stabilabb 2 kábellel :
[link]Elméleti szinten teljesen igazad van, nem kellene gondnak lennie, de mivel egyikünk se lát a GPU mélyére, hogy milyen feszültség felvételek játszódnak le a másodperc törtrészére is akár, így ez van.
Sok esetben a dupla kábel a coil whine-t is eltünteti, ahogy olvastam. -
-
Mumee
őstag
válasz
envagyok #2792 üzenetére
Írtam én táp túlterhelést valahol?
Védelem alatt is a GPU-ra gondoltam bár újraolvasva elég hülyén fogalmaztam meg.
Magas Vdroop miatti feszültségugrásra gondoltam., hirtelen magas terhelés esetén.
A lényeg hogy több száz embernél a dupla pcie kábel oldotta meg az fps drop / stutter problémát, akár logikus akár nem és a Seasonic hivatalos videóban is 2 pcie kábelt ajánlanak 1 helyett Vega 56-hoz, ami megint csak nem 300+ W-os GPU. -
Mumee
őstag
válasz
envagyok #2789 üzenetére
Persze meg az összes reddit-en megoldódó stutter probléma is az Gold/Platinum tápokkal.
Még a táp gyártója is azt ajánlja, hogy a 200W feletti GPU-kat 2 kábellel kösd be.
Lásd Seasonic és single rail-es : [link]
A feszültségugrálások utáni vdroop miatt, mint itt Shkizo-nál volt [link] , 104A-es GPU Current spike a normál 50-55A körüli-hez képest.A logikát kár keresni benne, meg mondani hogy single rail és tudnia kell.
Tudnia kellene, mennie kellene mégis rengeteg ember ajánlja hogy 2 külön kábelen futtasd.
Spike-oknál sok tápnál közbelép a védelem és azért kapsz fekete képernyőt vagy pedig fps drop-ot stuttert. -
Mumee
őstag
-
korcsi
veterán
válasz
envagyok #2677 üzenetére
Már 290x-nél is segített
Bocsi, rosszul emlékeztem. -
alázógyík
addikt
válasz
envagyok #2519 üzenetére
Jön a kártya, plusz a hosszúkás gar.papír.
Annak az alján lesz egy 2*3-as kód, amit az Alsa fiókodban a játékokhoz beírod.
ott kapsz egy kódot, amit az AMDrewards-on kell megadni.
A gépre fel kell telepíteni az amd verifications toolt. Ami ellenőrzi, hogy AMD vga v. Ryzen proci van a gépedben.
Ezután választhatsz, hogy Borderlands v. Breakpointot kérsz, és kapod meg a serialt hozzá.
Ha megvan a serial, már nem kell se az adott hardver se a verification progi se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged