Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
válasz curmpli #6934 üzenetére
Szerintem fog jönni mindenre javítás előbb vagy utóbb, illetve nem is mindenkinél vannak jelen. Pl nálam kb megvétel óta hibátlan a kártya, bár leginkább single játékokkal játszom 60 illetve 75 fps-el.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
addikt
Nekem is ez a tapasztalatom, mint az előttem szólónak, hogy mióta megvettem (október), azóta egyszer cseszték el a freesyncet, de javítva lett, illetve az rdr2 vulkan apis bug volt hosszabb idő, azt az egyel ezelőttiben javították ki. Egyébként én is singleplayerezek, semmivel nem volt gondom. Ami problémás játék az főleg az új cod, illetve a bfv, én ezekkel nem játszok. Illetve van még a vram órajel maxra beragadós bug, ez van akinek jelen van, van akinek nincs, pl nekem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Kozi75
csendes tag
Gigabyte RX5700 Gaming OC tulaj vagyok, december eleje óta. Semmi problémám nem volt vele, 1440p-144Hz-Freesync monitorral használom. Nem mókolok vele semmit, sem a driverben, sem valami 3rd party toollal (szerintem az OC miatt lehetnek instabilak a kártyák). Mindig a legújabb drivert használom, leginkább single playert játszom én is.
[ Szerkesztve ]
-
Snike
aktív tag
válasz curmpli #6938 üzenetére
Sapphire Pulse RX 5700 Xt-m van dec. eleje óta.
Plex, borerlands3 (ezt adták a videokártyához) fut a gépen.
Egyszer volt vele probléma (kidobott a B3), de ott a win10 swap file mérettel volt a gond.
Nálam halkan megy. Játékterhelésnél felmelegszik 75-85C.
Meg vagyok elégedve vele.
Ja, és nem mokolom, hosszútávra terveztem a kártyát.PS5, mert az jó! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Manjaro Linux
- iPhone topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik