Új hozzászólás Aktív témák

• Silentfrog

veterán

válasz Thomas1 #6420 üzenetére

Ehhez Az APU-hoz elég egy kisebb hűtés is mert nem melegszik nagyon. Nekem egy nagyobb tdp-s APU-m van és azt is kiszolgál egy leszabályozott fordulatú Tx 2 hűtés ,bár tuningra már kevés.
    A memoriákkal én meg úgy voltam,hogy ,hogy vettem egy jobb 1600 mhz-eseket és 1920 mhz en járatom, van némi sebességnövekedés a játékokban. /nem olyan sok egy 1600 mhzes memoria 33 fpssel futtatja a játékot 1866 on 35 fps körül 1920 hhz-en még egy fps jön hozzá. Gyorsabb memoriákkal nem próbáltam,de a tesztekben egy 2133 mhz-es memoriával futtatott játék még hozott egy pár fps-t.
    Ha van pénzed akkor vegyél egy kicsit gyorsabbat,esetleg ha a jövőben is APU-t akarnál venni akkor biztos nem lesz hátrányod a gyorsabb ramokból,ráadásul most kezdenek drágulni és én nem hinném,hogy visszatér a ram ára a nemrégi nevetséges árakhoz.

Az átmeneti tulajdonos az mit jelent?
    Mert ha rövid időre szól ez a konfig és eladod ,de utána nem veszel APU rendszert akkor fölös a gyors memoria,hisz ha nem az integrált részét használod az APU nak akkor az 1600 mhz-esek is teljesen megfelelne.
    .
    /Ha veszel ramot akkor az időzitésekre is figyelj ne csak az mhz-re./

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés