Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
atti_2010
üzenetére
Mi lenne ha egyszer arra reagálnál amit írtam és nem kezdenél el rögtön ferdíteni?
Kiindulópont:
Joker94: "Q9400-al 3.5Ghz-en is csak 30%on hajtja ki az 580-at."
Te:
"Viszont az A8 simán kihajtja az 580-at."
"Játékokról volt szó, játékokban pedig nem profitálsz a prociból pláne FullHD-ben"
Te magad világítottál rá az ellentmondásra (illetve mondtál magadnak ellent), akkor hogyan tudná jobban kihajtani az A8? Főleg úgy, hogy nem gyorsabb egy 3,5GHz-re húzott Q9400-nál.
Egyébként a GTA4 eleve egy speciális eset, sokkal többet számít ott a cpu mint a vga.
"egy 4 magos Athlon elég mindenre"
Ha csak játékokat nézzük, ebben egyetértek, nem is állítottam az ellenkezőjét.
"neked nem jött be ez a proci az egy dolog az meg hogy másnak nagyon jó lehet egy másik."
Ilyet sem mondtam, nagyon is bejött, csak a gpu része vált számomra kevéssé az árát figyelembe véve. Hogyne lett volna elég a cpu teljesítménye amikor egy nagyjából azonos teljesítményű AM3-as proci váltotta? Másrészt soha nem mondtam, hogy nem lehet jó másnak, sőt nagyon sok esetben a legjobb alternatíva, de nem a mai játékokhoz, mai felbontásokon.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő