- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
audi100td
nagyúr
Azt hittem alap, hogy nem az olcsó marketing szövegek közt tájékozódunk, hanem a specifikációs listán, ott meg világosan le van írva, hogy max 1866, a 2400 már OC, ha valaki egy picit is ért hozzá, tudja mit jelent ez a kettő betű.
"A Ramok meg jók, mert ha elindul a gép, akkor fut vele, csak újraindítás után felejti el a vinyókat. És ha visszavettem a frekit 1866-ra, akkor se ismerte fel őket újraindításkor, tehát az FSB a gond, pedig bőszen hirdetik, 2400Mhz, ez pedig csak FSB emeléssel lehet..."
Nem, nem jók, vagy jók de nem kompatibilisek a platformmal. 1866-hoz nem kell "FSB"-t emelni, és ha kettő lapban sem mentek normálisan a RAM-ok, szvsz elég egyértelmű, hogy hol a probléma.
zetecR: ugyanezt írták le az ő lapjánál is, az előbb linkeltem...
-
audi100td
nagyúr
"giga honalp szerint a A75M-D2H-nak natív ddr3 támogatása van 2400Mhz-ig, innentől kezdve nem beszélünk tuningról, ha natív."
Nem tudom hol olvastad ezt a butaságot, oda is van írva, hogy a 2400 MHz tuning esetén értendő, hivatalosan 1866 szerepel náluk is, a proci is ennyit garantál. giga honlap
"tököm tele már az egésszel, 1 hete szívás van és nincs használható gép, csak a kamu marketing szöveg, amit nem teljesítenek..."
Ugye arra még véletlenül sem gondoltál, hogy esetleg a RAM-ok szarok, mivel Geil-ről van szó egyáltalán nem lepne meg, illetve 1866 felett minden tuningnak számít.
-
audi100td
nagyúr
válasz
atti_2010 #1978 üzenetére
Nem tudom feltűnt-e, de Asus-szal is volt itt elég komoly szívás, eleinte nálam is, amit szerencsére egy BIOS frissítés megoldott (fél évvel a lap megjelenése után), VaniliásRönk tudtommal még mindig szív vele, pedig az egy drágább deszka. Gigabyte-tal eddig a legjobbak a tapasztalatok, még ha ez annyira is fáj neked, hogy elferdítsd a tényeket.
-
audi100td
nagyúr
válasz
atti_2010 #1939 üzenetére
Előbb még azt írtad 2x2GB-od van, legalább is ebből kiindulva arra következtetek: [link]
4GB-os Kingmax Nano modulokkal nincs tapasztalatom, a 2GB-osok jól mentek nálam is, de a tuningra sosincs garancia. Akkor érdemes az illetőnek ilyenben gondolkodnia, ha eleve úgy áll neki, hogy ha megy 1866-on akkor jó, ha nem az se baj.
-
audi100td
nagyúr
válasz
menyus11 #1894 üzenetére
Üdv,
ASRock A75M-ITX, a többi ITX lap szemtelenül drága itthon, tuning meg itt úgy sem szempont. De azt vedd figyelembe, hogy ezek az idióták nem raktak rá DVI-t, csak HDMI-t meg D-Sub-ot.
A8-3870-re szavazok én is, hozzá legalább 1600MHz-es RAM-okat válassz.
szerk: inkább ezt választanám, olcsóbb is, jobb is: Gigabyte GA-A75N-USB3
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
válasz
atti_2010 #1843 üzenetére
Az AM3-as procik mem. vezérlője nem volt erre háklis, legalábbis eddig minden RAM-om ment 1T-n AM3 platformon, mint ha a Llano érzékenyebben reagálná rá, de igazából lényegtelen, mert teljesítményben nem sokat számít, viszont támogat magasabb órajeleket ami fontosabb.
-
audi100td
nagyúr
válasz
echterion #1839 üzenetére
Feltéve ha tényleg maga a RAM miatt jelentkezik a probléma, amit továbbra sem tudunk. Mint írtam nekem tök ugyanilyen kitem volt és gyári feszen atom stabilan mentek, még alulfeszelni is lehetett volna. Én inkább esetleges inkompatibilitásra gyanakszom.
Brekkk: CR1 vagy CR2-re lötted be a command rate-et? Llano-nál érdemes CR2-re állítani (vagy 2T-re, hol hogyan jelölik), 1T-n nem volt stabil egyik kitem sem (Kingston blu, Kingmax Nano).
-
audi100td
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1827 üzenetére
Nekem ugyanezek a modulok mentek a gyári feszen, de 1,5V-al is elindultak, igaz ezt kitesztelni már nem tudtam, mert időközben eladtam az egész pakkot.
-
audi100td
nagyúr
válasz
whiteman0524 #1817 üzenetére
Én sem találtam ilyen opciót az asztali konfigomon, de lehet én néztem be valamit.
-
audi100td
nagyúr
válasz
edward2 #1732 üzenetére
Szóval csak sima kötekedés volt, nem különösebben érdekel, de legalább ne magyaráznád félre.
doom3do: Ugye tisztában vagy azzal, hogy egy notinál a hűtés nem csak a cpu/apu hőmérsékletéért felel, kb az lesz a vége, hogy tönkre teszed az egész gépet. Laptopot tuningolni amúgy is szentségtörés, legalábbis a szememben.
-
audi100td
nagyúr
válasz
atti_2010 #1725 üzenetére
Mi lenne ha egyszer arra reagálnál amit írtam és nem kezdenél el rögtön ferdíteni?
Kiindulópont:
Joker94: "Q9400-al 3.5Ghz-en is csak 30%on hajtja ki az 580-at."
Te:
"Viszont az A8 simán kihajtja az 580-at."
"Játékokról volt szó, játékokban pedig nem profitálsz a prociból pláne FullHD-ben"
Te magad világítottál rá az ellentmondásra (illetve mondtál magadnak ellent), akkor hogyan tudná jobban kihajtani az A8? Főleg úgy, hogy nem gyorsabb egy 3,5GHz-re húzott Q9400-nál.
Egyébként a GTA4 eleve egy speciális eset, sokkal többet számít ott a cpu mint a vga.
"egy 4 magos Athlon elég mindenre"
Ha csak játékokat nézzük, ebben egyetértek, nem is állítottam az ellenkezőjét.
"neked nem jött be ez a proci az egy dolog az meg hogy másnak nagyon jó lehet egy másik."
Ilyet sem mondtam, nagyon is bejött, csak a gpu része vált számomra kevéssé az árát figyelembe véve. Hogyne lett volna elég a cpu teljesítménye amikor egy nagyjából azonos teljesítményű AM3-as proci váltotta? Másrészt soha nem mondtam, hogy nem lehet jó másnak, sőt nagyon sok esetben a legjobb alternatíva, de nem a mai játékokhoz, mai felbontásokon.
-
audi100td
nagyúr
válasz
atti_2010 #1718 üzenetére
Azért megnézném clock to clock mennyi a különbség a York és a Llano között, természetesen kizárólag cpu teljesítmény szemszögéből nézve, főleg játékoknál. Ebből kiindúlva azon sem lepődnék meg ha az öreg C2Q jönne ki jobban: [link]
"A Phenom II X4 – azonos órajelet feltételezve – kb. 10%-kal gyorsabb, mint az előző Phenom, ami szép teljesítmény, de 3 GHz-en nagy általánosságban lassabb, vagy egálban van a már réges-régen kapható, 2,66 GHz-es Core 2 Quad Q9450-nel, és ironikus, de ezt a modelt az Intel lassan kivezeti a forgalomból, míg az AMD-nek még ezt sem sikerült maradéktalanul beérnie"
Azt meg tudjuk a Llano hol helyezkedik el a Denebhez képest. Tényleg nem értem miért kell szimpátia/fanboyság alapján sorozatosan félrevezetni az embereket.
-
audi100td
nagyúr
válasz
edward2 #1704 üzenetére
A dual graphics-nál azért nem árt figyelembe venni, hogy nem minden játéknál skálázódik megfelelően a rendszer illetve DX9 alatt egyáltalán nem is működik: [link]
Átlagos teljesítményben valószínűleg hasonlóan teljesít a kettő konfig (már ahol működik a dual graph), 4850-nél viszont nincs DX11, de a napokban úgy is váltja egy GTS 450. A 4850-et ideiglenes kártyának vettem, mert nem találtam megfellő áron 5750/5770/GTS 450-et.
Fogyasztásban egyértelműen a Llano felé billen a mérleg, bár nem tudom mikor állítottam az ellenkezőjét, hogy folyton ezzel basztattok. Zajszint szempontjából nagyban függ a dolog a 6670 hűtésén, a fogyasztás önmagában ilyen szempontból mit sem ér ha ráraknak a gyártók egy olcsó hűtést, aminek visít a ventije. A processzoron meghagytam ugyanazt a hűtőt mint a korábbi Llano-s konfigon, ami elég jó adottságokkal rendelkezik (Freezer 7 pro rev. 2). Idle most is ugyanúgy hangtalan, terhelve sincs igazából különbség, mert a Llano-nál a grafikus rész hőtermelését is el kellett vezetni, szóval kb. ugyanott vagyunk. Egyedül a vga piszkít kicsit bele, de még így is elég halknak mondható a Vapor-X hűtés.
Na de úgy teszem fel a kérdést, hogy mindez (valamivel alacsonyabb fogyasztás, vga típusától függően kis mértékben alacsonyabb zajszint) megér +30e Ft-ot? Illetve ha passzív 6670-nel számolok, +40e Ft-ot? Ha nektek igen, azt is elfogadom, de ha nekem nem, miért kell érte megkövezni? Ráadásul egy szóval nem mondtam, hogy rossz a Llano, csak megjegyeztem, hogy kimondottan játékra (FHD) nem biztos, hogy a legjobb választás.
Egyébként hajlandó vagyok bármilyen tesztet lefuttatni, ha ettől jobban érzed magad.
atti_2010: milyen 6850?
-
audi100td
nagyúr
válasz
atti_2010 #1693 üzenetére
"Mindössze azt felejtetted ki, hogy a Llano cpu szinten azt tudja mint egy 2-3 éves proci csak kevesebb fogyasztással
Ezt nem én írtam."
És, nem így van? De nyugodtan ideveheted a 4 éves Yorkfield-et is, természetesen most nyers cpu erőről beszélek, fogyasztás, APU fícsörök nélkül.
És ezt is én írtam:
"...Az APU viszont szerintem összességében jól sikerült"
"Fogyasztásban valóban nagyon jó, csak nekem kicsit drága úgy, hogy nincs kihasználva a grafikus mag, mivel diszkrét vga mindenképp kellene."
"1366x768-on szépen megy, de Full HD-hez kevés az IGP, mondjuk ebből is látszik, hogy mobil platformként nagyon tuti, ott úgy is ez az általános felbontás."
"Persze nem akarok senkit lebeszélni a platformról, rengeteg előnye van, csak mielőtt valaki ilyenbe ruház, gondolja át, hogy neki tényleg erre van-e szüksége."
atti_2010: "Na de én befejeztem mert semmi értelme."
végre egy értelmes kijelentés
echterion: "Amúgy tényleg nem volt sok értelme a cserének, ha kell a grafika. Persze, legalább elmondhatod, hogy kipróbáltad."
6550D vs 4850, 400SP vs. 800SP, 512MB DDR3 vs. 1GB GDDR3
tényleg nem volt értelme
-
audi100td
nagyúr
válasz
Banános Joe #1688 üzenetére
"Te viszont lecserélted a konfigot és ez az, amibe "belekötöttünk"."
És ebbe miért kell belekötni? Nincs hozzá jogom, hogy azt cseréljek le, amihez kedvem van? Egy rossz szót nem szóltam a Llano-ról, csak meg mertem említeni, hogy használtan van más alternatíva is játékra és még így is vérszemet kaptok.
atti_2010: "Egyszer a procit kevesled egyszer pedig a grafikát"
Újabb hazugság/félreértelmezés, a procit egyszer sem keveselltem, csak leírtam, hogy ugyanazt tudja cpu szinten mint amit megvettem használtan 15e Ft-ért.
"százezerszer elmondták itt a PH-n hogy nem játékra való, akkor minek szaladgálni itt a köröket, ez egy közepes beállításon FullHD -ig jó játszani HD 6670 mellett ezt viszont nagyon kis fogyasztáson."
Eleinte nekem sem kimondottan játékra kellett, hanem általános felhasználásra, hányszor írjam még le, hogy felbírd fogni?
"Akinek így megéri az megveszi vagy vár egy kicsit és lejjebb megy az ára."
Én is ugyanezt írtam.
"Amiért te meggondoltad magad vagy neked nem érte meg azért nem kell mindenkit lebeszélni róla mert nagyon sok jó tulajdonsága is van."
Ki akar lebeszélni bárkit? Ráadásul pont ugyanezt írtam le én is, nem egyszer, ma is. Örülnék ha befejeznéd a hazudozást, mert már qurvára idegesítő, ha meg nem szándékosan teszed és csak szimplán nem tudsz olvasni, vagy nem vagy képes értelmezni amit írok, arról szintén nem én tehetek.
-
audi100td
nagyúr
válasz
atti_2010 #1686 üzenetére
Miért a 3 éves Phenom II / Athlon II X4, vagy a 4 éves C2Q Yorkfield, nem?
Mielőtt lehülyézel vedd már le a szemüveged.
"Különben is azt írod hogy FullHD akarsz vele játszani, csakhogy ott a proci nem számít annyira mint a VGA."
Látom a felfogásod nem az igazi, első sorban magasabb grafikai teljesítményt szerettem volna ugyanolyan áron vagy olcsóbban, a 4 magos proci meg ma már alap, legalábbis nekem, még rendszer szinten is fürgébb mint egy két magos.
-
audi100td
nagyúr
válasz
atti_2010 #1683 üzenetére
"de azt nem értem miért vetted meg hiszen mindent láthattál a tesztekben ami lényeges."
Mert nem volt annyira fontos szempont a játék, de amivel most játszom oda kevés a Llano FHD felbontáshoz, amúgy már leírtam egyszer korábban.
"játék szempontjából egy 4 magos proci teljeset elég tehát mindegy hogy milyen"
Igen, de oda a Llano egyszerűen az értelmét veszti, csak feleslegesen növeli meg az árat, ugyanez a (játék)teljesítmény ~75k-ból jött volna ki, úgy gondolom nem mindegy.
Banános Joe: Mindössze azt felejtetted ki, hogy a Llano cpu szinten azt tudja mint egy 2-3 éves proci csak kevesebb fogyasztással, ez minden bizonnyal megért volna +20e Ft-ot, majd be is hozná az árát a villanyszámlán, na persze.
Nem értem mibe próbáltok minden áron belekötni, felhasználási területtől függően új konfigok közül egyáltalán nem rossz választás a Llano (kifejezetten játékra, Full HD-hez viszont úgy gondolom az egyik lehető legrosszabb ár/érték arányban) és ezt nem is cáfoltam, mindössze megemlítettem, hogy ha ár/érték arány az első szempont, használtan elég jó áron ki lehet fogni cuccokat. A vga-n még spórolhattam volna 2-3e Ft-ot, de a Vapor-X hűtés és a gari miatt nekem megért ennyit, így is jól jöttem ki.
-
audi100td
nagyúr
válasz
atti_2010 #1681 üzenetére
Látom nem olvastad el, minden cuccom garis, de mindegy.
3870K+alaplap+8GB 1600MHz RAM kombót eladtam 60k-ért, az egészen buktam 2k-t, helyette meg vettem egy konfigot 50-ért ami játék szempontjából sokkal komolyabb teljesítményre képes, nem tudom miért jártam volna olyan rosszul.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Banános Joe #1679 üzenetére
"Viszont ami gyárilag jó ár/érték arányban, az használtan is az lesz."
Ez jelen esetben pont, hogy nem igaz, alig buktam valamit a Llano konfigomon, a RAM-ok meg pl. újonnan lettek véve, az már kapásból 4-5 Ft difi az 1600-as kithez képest. Egyébként csak azért említettem meg, mert ár/érték arányról volt szó, szerintem ez sem mellékes.
szerk: off
-
audi100td
nagyúr
válasz
Banános Joe #1677 üzenetére
Még ennél is bonyolultabb a helyzet, pl. ha belevesszük a használt piacot, egyből másképp alakul a helyzet. Most vettem 15k-ért egy pretested Athlon II X3-at még majdnem 2 év garival, megfelelő alaplap segítségével ki lehet nyitni a letiltott részeket és kapsz belőle egy Athlon II X4 645-öt, alapfeszen megy 3,4GHz-et. Alaplapot találtam 11,5k-ért fél év garival (ATi HD3000 IGP), mellé 8GB Crucial Dual kit 1333MHz 7e Ft boltban, 3 év garival. Vga-t letudtam egy 1GB-os 4850 személyében 16,5k-ért, még fél év ipon garival. Az egész megvolt 50k-ból, ha belegondolsz ennyiért újonnan boltban nem sok mindent kapsz és a Llano-hoz nem árt minimum 1600MHz-es RAM az IGP miatt, ami megint növeli az árat pár ezer Forinttal. Persze fogyasztásban nem ez a megoldás a bajnok.
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
elég sokkal (5670 szerepel összehasonlítási alapként, de a 6670 sem sokkal gyorsabb)
-
audi100td
nagyúr
válasz
Banános Joe #1650 üzenetére
Igen, van bele X4 is, de 100W TDP-vel szerintem semmi nem szól mellette, klasszikus "FSB" tuning meg ezen a platformon gyakran elég nehézkes illetve lemondásokkal társulhat (pl. AHCI, USB 3.0).
"X4 631/X4 651(bár ezekről gyakorlatilag semmit nem találtam, de gondolom nem lehet nagy különbség az AM3-as társaikhoz képest)."
Lényegében Llano lapkák, amiken letiltották a grafikai egységet.
"van olyan FM1 lap, amin nincs videó kimenet."
Elhiszem, csak mutassatok egyet, nem kötekedésből, de én még nem láttam ilyet, pedig itt elég széles a választék: [link]szerk: valóban, nem szóltam, igaz csak ez az egy létezik ha minden igaz
-
audi100td
nagyúr
válasz
atti_2010 #1646 üzenetére
Rengeteg alaplapot lehet kapni IGP-vel, persze azok nem ilyen szinten mozognak, de pár hetet ki lehet húzni azokkal is, szerintem azért nem állja meg a helyét érvként, mert ilyen célra megint túlzottan drága.
Abu85: Oké, csak használja is ki a tulaj, mert anélkül nem ér semmit.
Persze nem akarok senkit lebeszélni a platformról, rengeteg előnye van, csak mielőtt valaki ilyenbe ruház, gondolja át, hogy neki tényleg erre van-e szüksége.
-
audi100td
nagyúr
Én frissítettem BIOS-t, a legutóbbi verziónál került bele ez a funkció, de tudtommal csak Black Edition APU-knál.
Banános Joe: Dedikált vga mellé én sem ajánlanám az FM1-et, úgy elveszti a valódi előnyeit. i3-nál és egyéb 2 mag / 4 szálas prociknál azért nem árt figyelembe venni, hogy több szálon futó alkalmazásoknál már inkább a fizikailag 4 magos proci felé billen a mérleg (pl. Phenom II X4, i5/i7). Helyedben vagy s1155-öt vennék vagy keresnék egy jól felszerelt AM3+ lapot és bele egy Phenom II X4-et, vagy 4 magosítható X2/X3-at. Ősszel meg jön a Bulldozer utódja ebbe a foglalatba.
-
audi100td
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1584 üzenetére
Nem hozza az elvárható színvonalat az biztos, meg eléggé bugos. 1366x768-on szépen megy, de Full HD-hez kevés az IGP, mondjuk ebből is látszik, hogy mobil platformként nagyon tuti, ott úgy is ez az általános felbontás.
-
audi100td
nagyúr
Fogyasztásban valóban nagyon jó, csak nekem kicsit drága úgy, hogy nincs kihasználva a grafikus mag, mivel diszkrét vga mindenképp kellene.
-
audi100td
nagyúr
válasz
echterion #1574 üzenetére
Rákaptam megint Heroes 6-ra, oda meg a monitoromhoz kevés, Diablo III is várós és attól tartok oda sem lesz elég, persze az még odébb van, de most még kis bukóval el tudom adni.
zetecR: i3-530 volt kilátásban valami olcsó mATX lappal +tuning, de találtam egy 4 magosítható Athlon II X3-at 15k-ért, még alaplap ügyben kell megegyeznem és akkor kijöttem 26,5k-ból ha minden igaz, de elég lassan ír vissza, remélem nem vadásszák el előlem. A RAM-okon is tudok spórolni pár ezer Forintot, feltéve ha van még a nagykerekben az olcsó 8GB-os Crucial kitből. Vga még kérdéses, lehet 1GB HD4850 / GTS250-re futja csak, meglátom melyiket tudom olcsóbban beszerezni, teljesítményben elég lenne mind a kettő, csak kicsit tartok attól, hogy az AMD már nem igen foglalkozik ennek a szériának a szupportjával, ami újabb játékoknál megint balul sülhet el.
-
audi100td
nagyúr
Én már nem játszadozom vele, úgy néz ki elkelt, ha a leendő tulajnak van hozzá kedve meg keresheti a rendszer határait.
-
audi100td
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1559 üzenetére
mi az a HC?
egyébként lehet eladó lesz a proci és a lap is, elgondolkoztam a bulldozeren
ha valakit érdekel valami, keressen meg pü-ben
-
audi100td
nagyúr
válasz
atti_2010 #1554 üzenetére
BIOS-ban van egy olyan opció a tuning részleg között amit "GPU boost"-nak kereszteltek el (A6-3500 mellett ez nem jelent meg a BIOS-ban), 4 opció van, performance, extreme, manual és disabled. A manuális módban olyan 50MHz körüli léptekben lehet választani az órajelek között. Egyébként a dobozra is rá van írva, hogy "unlocked Radeon HD Graphics".
-
audi100td
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1551 üzenetére
sokat nem hozott a konyhára
atti_2010: Azért az alap 600MHz-hez képest elég jelentős növekedés látszik és a cpu ott is 3,4GHz-en ment, persze ez csak 3DMark, de a gyarkorlatban is jól jöhet a +teljesítmény.
-
audi100td
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1549 üzenetére
Nem igazán, de majd megnézem.
2000/Cl9 vs.1600/Cl9 meglátszik az eredményen, eleve a RAM sávszélesség a legnagyobb korlátozója a rendszernek.
-
audi100td
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1547 üzenetére
1600/CL9, cpu 3,4-en
-
audi100td
nagyúr
Jelentem, hogy a Black Edition prociknál szabadon állítható a gpu freki és működik is, legalábbis gpu-z/aida64/furmak szerint, de majd letesztelem 3DMark-kal.
Kendek: Igen, ezt eddig szinte mindegyik gyártónál megfigyeltem, de notebookoknál is gyakran előfordul.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel core I7 8700k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest