Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Azt nem tudom hogy eredeti-e de nem VoodooSLI kábel, azon középen meg van csavarva 4 ér.Én is utángyártottat készítettem, aztán nemrég előkerült egy eredeti is.

(#30568) Exian : én is méregetem a dosos progikkal a PIII- ast is, erősen lehet érezni a növekedést egy 386- hoz képest. A következő gépbemutatómban PIII lesz, már megvannak a dosos eredmények.
más: Audigy2NX külső usb- s hangkártyához az eredeti hozzáadott driver cd megvan valakinek? A másik két lemez megvan csak a driver-lemez kellene, mondjuk iso- ban.
-
gban
veterán
válasz
üzenetére
Ez egy kezdetleges hazugságvizsgáló gép, a kijövő feszültségeket a fejre kell kötni.
Később alkalmazták dohányzásról leszoktató kütyüként is.Utóbbi onnan jutott eszembe, hogy boltos haverom elment egyszer egy ilyen varázslóhoz, rákötöttek madzagokat, mókoltak a számítógépen, és azt mondták hogy naezzelaztánmost leszokik de nagyon és örökre.
Megnézte, nem volt összekötve a gép semmilyen módon azzal a dobozzal, amiből a madzagok kijöttek....
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Exkluzív órák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Gyúrósok ide!
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

DarthSun