Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pikari
üzenetére
Próbapadon, de házban volt a 939.
Úgy történt hogy moddoltam kicsit a rendszert, +drive+venti, aztán az egész kábelköteget begyűrtem a perpill üres HDD öböl részbe, molex toldókkal együtt. Mikor megtörtént a baj, elkezdtem lehúzni mindent, +kiszedtem a kábelköteget, és akkor láttam hogy az egyik igényes molexből kicsúszott a 12V+föld, és V alakban zárlatot képezett. Ez a lapot vagy a procit, vagy mindkettőt hazavágta, úgy kombinálva hogy a táp is RIP. Akkor nem is gondolhattam a hiba természetére, mivel nem indult, elsőre egy másik táppal próbáltam, megint nem indult. A gyanú ekkor kezdett formát ölteni, feltettem egy másik lapot, azon mindkét táp próbája, nem indultak. A másik lap viszont később az új FSP- vel indult. Így a 939 lapot+procit nem merném semmivel ismét lepróbálni. A CM600 halála is kissé drága. Az 500 FSP meg még értékesebb, ha megpusztulna.Úgy néz ki hogy vagy a proci, vagy a lap, vagy a kettő kombinációja vált tápgyilkossá, de hogy mindkettőt lepróbáljam, és esetleg új tápok menjenek a kukába, ahhoz azért nem vagyok elég gazdag

Amúgy nem értem, bár nem vagyok egy elektronikai szakember, hogy a molex végén ha zárlat van - akkor elvileg a tápot zárja le, annak kéne csak kipurcanni, miel abban záródik elsődlegesen a kör. Bár lehet hogy mikor táp rosált, olyan fals villanyokat produkált a lapra, mely ezt a felállást okozta

Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Silvercrest Rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DarthSun