Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrob
aktív tag
válasz
Pista0001
üzenetére
Emlékeztem, volt erről teszt PH-n ... meg is találtam.
fLeSs egyik tesztjében szerepelt az FX 5900 Ultra, ami pl. Doom3 alatt legyőzte az ATI 9800 Pro-t is. 8 TMU mind a kettő oldalon megvan, a D3 meg leginkább ettől függött. Az FX-ek ebben erősebbek voltak.
Igaz, Far Cry-ban meg rendesen alulmaradt a shader intenzív, belső teres részeken, köszönhetően a 4 vs 8 pixel shadernek.

Ezekre konkrétan emlékszem, mert nekem is ilyen kártyám volt, mármint 5900XT
Ment a sírás-rívás a fórumokban, hogy mennyire rossz, mert a FC egyetlen helyszínén, valami reaktornál, amikor a talajon, falon, meg úgy mindenen is tükröződik valami, akkor 9600 sebességre lassul, ezért mennyire nem érte meg a kártya.Pedig árban sztem jó volt.
Kicsit a 9600 modellek fölé, de jóval a 9700/9800 alá volt pozicionálva.Az alábbi kártya már retro időkben került hozzám, nekem másik hasonlóan noname modell volt. Erről sajna lespórolták a mem bordákat.

-
válasz
Pista0001
üzenetére
Igen, papírforma szerint. A 6600GT remekelt, a 6800GT méginkább, már aki meg tudta venni anno, nekem retroként jöttek.
R9800Pro brutál lett, főleg overkillben, az MVP3G2- ben(a világ leggyorsabb SS7 lapja), aztán a hidegzuhany hogy itteni kolléga az AsusP5A-B+FX5900XT- vel lenyomta az addigi csúcsomat. Tehát a bukott FX nem xarral dobálózik, a gyengesége csak hiedelem.
DX9 itt nem számít, ezeknél a kártyáknál kizárólag a 3DM01 result dönt, a többi mellékes, ez a lényeg. DX9- re lehet keresni sokkal hatékonyabb későbbi konfigot, tehát mondom itt az SS7- ben elérhető pontok számítanak, a többi, retro szempontból abszolút mellékes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG OLED TV 55CS6LA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun