Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz DarthSun #94959 üzenetére

Nekem meg a 6600GT maradt ki sajátként :( Emlékszem, egy időben népkártya volt, és az Inno 3D modellek úgy hullottak mint a legyek, a falu ügyeletes számtech guruja és beszerzőjeként rengeteg ment át a kezeim között, sok konfigot építettem vele, de nekem saját sosem volt. mire pedig meg vehettem a GeF3 utódját, egy 7300GT Zalmann hűtéssel sokkal észerűbb megoldás volt, pláne ahhoz a géphez. (ez a 7300GT, ha minden igaz mai napig működik, egy Soproni óvoda mesevetítős gépében adja a képet).

Az FX sorozat azért tűnik bukásnak, mert az FX5200 még egy GeF3 Ti200 szintjét is alig-alig hozta, egy Ti500 meg megette reggelire, és ugye ez terjedt el nagyon. Nem mellesleg engem is maximális elégedetlenséggel töltött el, hogy az "új GeF3" gyakorlatilag lassabb mint a régi. De tulképpen mai szemmel felfoghatom az MX420/440/460 sorozat egy személyes kiváltójának, bár az MX460-tól gyengébb volt nyers erőre.
    Az FX5600 a TI4400 méltó utódja volt, a "hihetetlenül nem éri meg az árát" versenyen. Emlékszem, kifejezetten ellenjavalt kártya volt egy időben.
    5700, 5800 és pláne 5900 meg földi halandónak nem nagyon volt akkoriban.
    Évfolyamtársamnak volt FX5800 egy 1466@2885MHZ-es Athlon XP mellett. (ráadásul az ő procija és az enyém hihetetlenül közeli rokonok voltak -- és ezért kellett nekem a 2905MHZ-es tuning is, hogy azért is lenyomjam. Igaz, ő vízhűtéssel napira ment ennyit, én meg léggel is csak egy évvel később 2669MHZ-en, de elvileg az én procim volt a jobb a sorozatszámalapján).

#94967 DarthSun : Az Episode 1 az hatalmas játék! Nagyon imádtam anno (és volt egy gépigény néző exe-je, ilyen diagnózis exe, ami eldöntötte h mennyire jó a géped a gamenek. Emlékszem, hogy már a húzott 466-osommal tudott érdekes dolgokat művelni :D később rájöttem, hogyan szerkeszthető a gépigény amit kér, és pár korabeli játék saját magam által készített installjához mellé is csomagoltam (a KROK releasek, haveri körben népszerűek voltak), a játék gépigényének megfelelően módosítva, így lehetett tesztelni, hogy az aktuális gép, hol áll a játék gépigényéhez képest.
    Most h így mondod, meg is jött hozzá a kedvem. Vajon a mai gépemen adna elég FPS-t? XD FullHDban? XD (félek rosszul öregedne :( )

#94968 Fücsök007 : Persze, kiváltja, de kétlemhogy a Voodoo 3 hozná egy GeForce 2 MX400 teljesítményét D3D-ben, vagy T&L-el.
    A Voodoo 3-at (igaz V3 2000), padtársam 2000 októberében vette, az első GeForce 2-est meg 2001 nyarán láttam, és érzésre mai napig azt mondom, hogy D3Dben, openGL.ben és T&L-al messze lenyomta a Voodoo 3-ast.
    A Voodoo 3 az a kártya, amiről hiába van emlékem (főleg mondjuk a 2000-esről) mai napig nem preferálnám egy GeForce MX400 + Voodoo 2 (SLI)-vel szemben. Ráadásul ezen mostanság a "Voodoo 3" felár is rajta van.

Új hozzászólás Aktív témák