Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Nagy hangerőre nem tekerem a hangfalat sosem, max félig (kopik a hangfal potija, nem igazán tekergetem, a gépen lévő virtuális csúszkák nem kopnak). A gép működését egyik konfigomnál sem hallottam vissza a hangszóróban még (akkor ment volna vissza garba alapos hibakeresés után), se pattogás se recsegés, ezekre allergiás vagyok.
Most az aláírásomban lévő konfigról irok, ebben ALC 1220 van (Asus specific: Supreme SX S1220), elég jól megkörítve, se hang, se mikrofon probléma nem volt sosem.

Ezen a gépen USB-s 2.1-es 3 pálcás TRUST hangfalszett lóg, ez sem recseg/ropog, lekínálva maxra is élvezhető marad.
Tuti hangfalakkal bizti jobban kiütközne a difi minden irányban.Az SB128 PCI-t 2000-2014 között számtalan konfigban használtam, egyszerű és nagyszerű darab volt, ma is megvan és műkszik, talán ENSONIQ1371-es chip van rajta.
2015-ben váltás FX konfigra, onnéntól már csak az integráltat nyomom (Az FX-es lapé is kafa, Nahimic szoftverkörítéssel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DarthSun