Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Amikor '91-ben beszereztem egy SB-t az akkori PC-mbe (286/VGA), akkor azon kevés ismerőseim, akiknek szintén volt már PC-je, ők is azt mondták, hogy tök fura, hogy külső hangszóróból (az akkori HiFimmel volt összekötve) szól a többcsatornás hang a játékokhoz, ők is idegennek érezték a hangzást. Nekem viszont megnyílt egy világ és utána már nem volt megállás, egy ideig úgy cserélgettem a hangkártyákat, mint a 2000-es években a VGA-kat (egyébként azóta is mindig van hangkártya a gépben vagy a gépen kívül, sosem használtam alaplapi hangkeltőt).
Egyszer egy tehetősebb zenész ismerősömtől kölcsönkaptam egy Roland CM500-ast (az nekem a megfizethetetlen kategória volt), ez tulajdonképpen egy SC55 és egy CM32 volt egybegyúrva, azzal minden játékzenét úgy lehetett hallgatni, ahogy megálmodták (el is kezdtem saját GUS patch készletet gyártani belőle, de sajnos nem volt nálam olyan sokáig, hogy befejezhessem).
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen légkondit a lakásba?
- Képregény topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DarthSun