- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #91569 üzenetére
Igyekeztem jó gyors gépet építeni
Egyébként az M2 noha papíron 5-10× gyorsabb mint a SATA3-as, én nem nagyon tapasztalok közöttük érezhető sebességkülönbséget.
A HDD és a sata3 SSD között jóval-jóval érezhetőbb. Sokáig nekem nem is volt m2-es port az alaplapomon, mert a 4tgh gen haswelles gépemen még nem volt. -
jokeph
nagyúr
válasz
Én már pár éve nyomatom az M2-őt (de csak nVME), jellemzően 240/256/480/512 GB-os méretekben, most már minden fogadó képes gépemben ilyenen van az OS.
Ilyen méretű SATA SSD-ekkel meg azokat kínáltam meg, amiken nincs M2-es slot.
OS boot szempontjából nem vettem észre nagyon difit.M2 nVME-ből csak olyanokat vettem, amik nem "forrnak", 99%-ban Kingston A1000 és A2000, ezek persze kategóriájukban low-end cuccok, de a praktikusság a lényeg nekem (nincs útban, 2 kábel minusz).
Minden másra ott a HDD.
HDD-ből egy jó 7200 RPM-esnek még nincs akkora nagy hátránya, hogy ne tudjam megvárni, az 5400 RPM-esek azok mondjuk tényleg kezdenek szuttyogósnak hatni, a 2,5"-os laptop HDD csodák hát na..... -
Pista0001
addikt
válasz
Nálam sincs M2, alig 1 hónapja van egyáltalán kompatibilis gépem. SATA van asszem 7 (64, 120, 128, 2 db 240, 480 gigás és 1 terás. Meg egy 120-as mSATA. Az 1 terás a jelenlegi fő gépben másodlagos tár (programok, játékok), a többi csak oprendszer, némelyiken 2 is. Fixen gépben csak 2,5-es merevlemez, 2 160-as elsődleges laptopokban, 1 harmadlagos a fő gépben, emellett 2 250-es a 24/7 gépben. 3,5-est csak dokkolóban és NAS-ban használok napi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest