- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
cbmfan #86986 üzenetére
ALiveDual-eSATA2 lapom volt anno, újonnan vettem, azóta is bánom hogy eladtam...
Ment benne egyszerre a Sapphire X1950 GT AGP és a Sapphire X1650 PRO pci-e (driveresen egyezik). Amelyikre dugtam monitort, az volt az aktív VGA.
Annyi volt a bibi, hogy ATI AGP-s VGA csak XP-vel ment, ha W7 kellett akkor az AGP-ben csak az nVidia VGA-k tudtak érvényesülni, mert ATI VGA-hoz nem volt W7-es GART driver írva hivatalosan - azóta persze lehet hogy valakik ezt megoldották.#86988FF23: hasonló lapom van, nemrég zsákoltam be, az IGP érdekelt rajta elsősorban.
Most is várok egy faja kis lapot, Asus M3N WS - GeForce 8200-as IGP-vel.
Ha az X79-es tesztekkel végzek, visszakerül a porondra az MSI K9MM-V, egyet teszteltem belőle - abszolút FPS csökkentő VIA/S3G UniChrome PRO IGP van rajta.
IGP -k versenyeznek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest