- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
frescho #86484 üzenetére
Jaj, azt hittem I920... Athlon X4-esekre nekem is nagyon csorgott a nyálam, a nagy vágyam egy 965BE volt, persze sose lett meg (A Phenom 9500-amhoz képest nagy előrelépés lett volna, de lap+ram+CPU cserével járt volna, amit akkoriban már nem engedhettem meg magamnak
) Sajnos a platformcsere miatt az sem jöhetett szóba, hogy egy X2-es Denebet szerezzek és azt négymagosítsam, a későbbiekben.
A '90-es években rengeteg gép jött nyugatról. A falunak amelyben élek van egy testvérvárosa Svájcban, és időnként kaptunk onnan kiselejtezett gépeket, amiket aztán az iskolában rendezett vásárban (túlárazva) meg lehetett venni. Még '95-ben is tele voltunk XT, 286, 386-osokkal, és újabb gép nem is nagyon volt errefelé, elvétve 1-1 486-os talán. Rémlik ilyesmi, hogy 486DX2, DX4? jól emlékszem? Ezekben az időkben én még javában C64-eztem.
Háborúval kapcsolatban egyetértünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- LG LCD és LED TV-k
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- Starlink
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest