- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #84690 üzenetére
Persze, elhiszem hogy megy rajtuk, főleg ha - ahogy említették is - SSD- re van telepítve. A C2Duo nem xarral dobálózik, erős már a korai verzió is. De én még direkt AGP konfigot építettem a Win98 miatt, néhány 775 lap még támogatja a kedvenc retro oprendszeremet. Meg SSD sincs ebben, az csak 3 gépemben van : AMD FX8320/E5-2640v3/Zen3800X.
Abba kemény belegondolni, hogy az első C2D notik XP-vel jöttek, hány éve már, és még mindig lehet őket használni, és mennyi OS lefolyt a Dunán azóta. - ezért szeretem a PC vonalat, brutális az átfogás, kompatibilitás, ahogy Te mondod felfele is, de overkill ellenkező irányba is.
A nemrégi tesztjeimben, próbáimban meg azon is meglepődtem hogy milyen jól mennek még a 2000 előtti cuccok is Win10+modern gépen.szerk : korábban még gondolkodtam erősebb C2Quad gépen, de a v3 Xeon megépítésével okafogyottá vált, kiváltja, legalábbis az én koncepcióm szerint. És egy jóminőségű, gyors C2Q konfig is drága már, nem költök rá, elég zseton elment a Xeonra is...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest