Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz FoxiestFox #84690 üzenetére

Persze, elhiszem hogy megy rajtuk, főleg ha - ahogy említették is - SSD- re van telepítve. A C2Duo nem xarral dobálózik, erős már a korai verzió is. De én még direkt AGP konfigot építettem a Win98 miatt, néhány 775 lap még támogatja a kedvenc retro oprendszeremet. Meg SSD sincs ebben, az csak 3 gépemben van : AMD FX8320/E5-2640v3/Zen3800X.

Abba kemény belegondolni, hogy az első C2D notik XP-vel jöttek, hány éve már, és még mindig lehet őket használni, és mennyi OS lefolyt a Dunán azóta. - ezért szeretem a PC vonalat, brutális az átfogás, kompatibilitás, ahogy Te mondod felfele is, de overkill ellenkező irányba is.
    A nemrégi tesztjeimben, próbáimban meg azon is meglepődtem hogy milyen jól mennek még a 2000 előtti cuccok is Win10+modern gépen.

szerk : korábban még gondolkodtam erősebb C2Quad gépen, de a v3 Xeon megépítésével okafogyottá vált, kiváltja, legalábbis az én koncepcióm szerint. És egy jóminőségű, gyors C2Q konfig is drága már, nem költök rá, elég zseton elment a Xeonra is...

Új hozzászólás Aktív témák