Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #83594 üzenetére
Igen, CD-t is grabbeltem időnként. Nekem az a lap HDD-ket rakta PIOba, amitől minden lemezintenzív művelet olyan lassabb lett mint a 366-osban volt
Na, de akkor te legalább tudod, hogy milyen mikor ki van szürkítve a DMA engedélyező rész, na nekem is az volt, csak a winyókra
A jóöreg LG 52×-es CD olvasók, szinte mindenkinek volt, akkoriban nagyon tömeg termék volt. Nem számítva a 72× Kenwoodot (ami 4 fejjel operált, és elérhetetlenül drága volt), ha jól emlékszem 52-56× körült állt meg a CD olvasók sebessége.CD írás : Nálam ez úgy indult, hogy haver szerzett egy CD írót, de neki amúgy elég gyenge gépe volt hozzá (Pentium 233, 16MB EDO RAM (később edo és SD kombinálva 80MB) ) meg nem is nagyon használta ki (mivel 10GB-os HDD volt a gépében) ezért gyakran megtudtam kérni, hogy napokra adja kölcsön a CD íróját. Nekem ugyanis akkor már 2db 20GB-ás winyóm volt, és faluban mindenkivel kapcsolatban álltam aki gépezett, gyakorlatilag én voltam az adatelosztó központ, mindenki minden cuccot hozzám hozott, és nálam cserélt, így nekem óriási adatforgalmam volt havi szinten (ma már nevetséges, de akkoriban akár 10GB-t is elérte) emiatt nekem eléggé sokat kellett CD-t írni. A gép 192MB RAMmal kezdett a végén 384MB volt benne, de úgy h közben volt 768MB is.
Saját CD írom egy LG combo drive lett, és 2002 nyarán érkezett az ABIT BD7 + Celeron 1700MHZ + 256MB RAM gépfejlesztési pack részeként.
DVD íróm meg véletlenül lett kb negyed áron (már csak azért is kellett) 2005 szeptermbere elején. -
válasz
jokeph #83594 üzenetére
Igen, nekem is az jutott eszembe, hogy nem jo az adapter bekotese. Nekem nincs mar meg az eredeti, ezert kene megnezni egyiknek a kiosztasat. Az ebayen jopar hirdetest megkattintottam, de sehol sem volt lefotozva az atalakito. Milyen egered van? Nekem 3 MS egerem volt, ez a ketto es egy USB-s IntellyEye-os Inellimouse Explorer 1.0. Ez utobbit jo sokaig hasznaltam, de sajna nincs mar meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Napelem
- További aktív témák...
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest