Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
KROK640 #83601 üzenetére
Nekem ezmár csak kósza emlék, mert tudom hogy akkor sem érdekelt, de rémllik valami hogy az akkori CD olvasom csak PIO módban ment és nem értettem miért mert hát UDMAs kábelen volt.
De tudom azért nem érdekelt, mert a CD romnál volt és azt amúgy is keveset használtam. kivártam a szükséges időt.Úgy voltam vele akkor hogy a CD az amúgy is lassú. hogy UDMA vagy PIO4 az nekem akkor semmit nem mondott. Mondjuk azóta sem tudom mennyi az igazi difi, mert nem túl rég kezdtem retrózni. Most ha összerakom a ZX el alaplapot akkor már lehet ki akarom hozni a maxot belőle(már ha működik. és nem a CD olvasóból hanem a HDDből). íróm nekem(nekünk tesómmal) a sulinetes időszakig nem volt. Sulinetben vettük az első írónkat(LG dvd) 42Kért. Ismerősi körben(persze bátyám ismerősi körében) volt író szerencsére ha rászorultunk az írásra akkor tudtunk szívességet kérni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest