Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #83579 üzenetére
Jajj hát az első három alaplapommal voltak sima összezuhanások és kékhalálok, fagyások maguktól is.
Emlékszem a VIA Tomatos lapon (Celeron 466 volt mellette) csak úgy tudtam CD-t írni, ha mindent bezártam, kizártam a memóriából (képernyőkímélőm sem volt meg semmi ilyen) akkor 1× sebességgel megtudtam írni egy lemezt úgy, hogy nem volt kékhalál, buffer underrun, fagyás stb három esetből kétszer. Még ígyis kb 33%-os hibaaránnyal dolgozott.bezzeg az Athlon XP-s idők, amikor játék közben az író max sebességén simán megírtam úgy a DVD-t(!), a széthúzott proci mellett (már az 1466@2166MHZ-es időkben is), hogy fel sem merült bennem, hogy elrontja a lemezt, és nem is rontott soha. Persze jobb író, sokkal jobb proci, sokkal több RAM, és hát a 2db 80GB-os (később 2×120GB SATA) HDD is más volt, mint a 20GB-os Quantum Fireball LCT20 20 UDMA nélkül.
-
válasz
jokeph #83579 üzenetére
Van nekem egy "Intellimouse (tm) Serial or PS/2 Compatible" tipusu egerem. Pont ugy nez ki, mint ez, csak az enyemnek kb 100ezerrel nagyobb, a sorozatszama. Ennek a dobozaban volt egy RS232-PS/2 adapter, ami ugyonolyan szinu volt, mint maga a kabel. Mivel ez az adapter nincs meg, gondoltam barmelyik passziv adapter jo lesz nekem az ebayrol, ugyhogy vettem egy ilyet. Nyilvan, nem mukodik
Bedugva, se kep se hang, se DOS alol, se Windows alol nem megy az eger. Nincs valakinek egy ilyen egere, aminel megvan az atalakito is? Forrasztanek ossze sajat atalakitot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- Intel Core i7-6700 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest