Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeph
üzenetére
Mondjuk azért gondoltam hogy nem bízod másra

Ház matekolást nekem is be kellett vetni az X99, bár inkább C612- nek nevezem már, erre a lapra a rendes szerver chip került. USB3 kifordítva, épphogy rá lehetett dugni, és fedi a vastag kábele kettő SSD csavarhelyét, mindegy lényeg hogy éppen elfért minden, amit terveztem. Viszont ha pld az Asus féle EATX lap mellett döntök, ami 3cm- el mélyebb, na az ütött volna mindent, a VG7W házat nem tudtam volna használni. A VGA power kábeleket már így is képtelenség volt átfűzni, de nem zavar végülis.
A Zenben cserélem majd a Prime lapot, TUF450Pro- ra, remélem elfér, még nem mértem rá, a régebbi VG5W ház elrendezése és az elforgatott drive kosár jobban bejön, kérdés hogy elég mély-e a picit nagyobb laphoz.
+1 kérdés : ehhez a procihoz tényleg kötelező a vízhűtés ? A PH avval tesztelte, valamint írták hogy az AMD is azt javasolja. Ha mondjuk 4GHz fixen járatnám, akkor elegendő-e egy torony hozzá ? Gondolom a 4.7GHz boost miatt van a képben a vizezés

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 16 Ciklus - 100% akku - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun