Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz envagyok #81685 üzenetére

Nem hiszem, hogy csodát fog művelni, vagy jelentősen segítene rövid távon.

1. Amennyire tudom, közös nodeon készül az AMD kártyáival, vagyis nem az lesz hogy lesz Xdb AMD és Ydb Intel kártya, hanem lesz X-Ydb AMD kártya és Ydb Intel kártya.
    2. A driverek meglehetősen kiforratlanok lesznek kezdetben szerintem, ahogy a játékbéli támogatásoktól sem várok csodát
    3. Amennyire tudom, az Intel semennyire sem korlátozza a bányászatot, vagyis úgyis a bányászokhoz megy ez is :( De ha nem, akkor is, amennyiben startkor nincs elég kártya, akkor a scalperek majd elintézik ezt is :(
    4. Amilyen árak vannak most alapból, az Intelt semmi sem gátolja meg, hogy magasabb áron adja. De egy jól hangzó MSRP ár sem jelent semmit :(

A cripto (de minimum a bányászatának) a betiltása oldaná meg ezt a problémát, hiszen egyrészt rengeteg használt VGA szabadulna ki a piacra, ami alaposan letörné az árakat, másrészt a kereslet csükkenésével az új VGAk ára is normalizálódna, harmadrészt egy ekkora árasztás esetén a scalperek nem tudnák felvásárolni a hirtelen szabadult készéleteket, és végre annak jutna a VGA akinek 1-2-3 évvel ezelőtt gyártották, vagyis a usernek.

Új hozzászólás Aktív témák