Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fpeter84
üzenetére
Meglepődnél, hogy milyen szutykokon futtattak dolgokat emberek, mert csak arra tellett. Az igaz, hogy én már akkor jó ideje Celeronon voltam, de a barátnőmnél a régi 5x86-om volt még mindig, persze 160MHz-en. Régen volt...
Még az első 2 magosak is inkább csak P4 Cerka szintet tudtak csak. A J1900 volt az ami meglepően már jól sikerült. Desktopként linuxxal 5-6 oldalig elballag, de felette belassul. Főként, ha még fut mellette 1-2 más program, mondjuk egy slack, levelező program 1-2 megnyitott PDF.
KROK640: DX3 nem létezett. De ha belegondolsz az lett volna a DX4 logikus neve, mert az órajelet háromszorozta, nem négszerezte. De az Intel marketingesei erősebbek voltak, mint a mérnökök.
-
válasz
fpeter84
üzenetére
Nagy falat neki. Talán a 32MB RAM is kevés hozzá

Hippo : csak a szokásos EGO- m, nagyképűségem
, meg hogy van története a lapnak. De most megnéztem a Biostar- t, futólag, mert gyenge az Angolom. Jó sok vezetékezett mod. Az FSB/cache meg valójában annyi mindegyiknél, amennyit gyakorlatban is bír, mégha be is lehet állítani magas frekiket, alacsony időzítéseket. Dallas RTC meg hátrány, lehet moddolni, de pepecs van vele. Hasonló lapom van sztem, lehet aztán hogy tökugyanez az UMC- s, csak az enyém sima gombelemes. Biztosan nemtom, mert be van építve, amikor jött, akkor meg nem volt fotógépem, tehát anno sok összerakott gép nincs fotózva. Pótolnom kell, amikor tesztelve lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Bekékült a Pixel 10a
- Mobil flották
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- PlayStation 5
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, meg hogy van története a lapnak. De most megnéztem a Biostar- t, futólag, mert gyenge az Angolom. Jó sok vezetékezett mod. Az FSB/cache meg valójában annyi mindegyiknél, amennyit gyakorlatban is bír, mégha be is lehet állítani magas frekiket, alacsony időzítéseket. Dallas RTC meg hátrány, lehet moddolni, de pepecs van vele. Hasonló lapom van sztem, lehet aztán hogy tökugyanez az UMC- s, csak az enyém sima gombelemes. Biztosan nemtom, mert be van építve, amikor jött, akkor meg nem volt fotógépem, tehát anno sok összerakott gép nincs fotózva. Pótolnom kell, amikor tesztelve lesznek.
DarthSun