- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz fpeter84 #79916 üzenetére
Hm, mennyire eltérünk.
Ha ebben az időszakba beleveszem azt, hogy akkoriban kerülgettük egymást az első barátnőmmel (és megvolt a bármi lehet izgalma, ami meg is volt), és azt h megtaláltam a kocka, stréber és kellően ellenálló laza srác között az egyensúlyt, hogy mindenkinek népszerű legyek, és leginkább az osztály bármely új gépéhez hozzáférjek, mert engem hívtak :
AZ összes rohadt Savage-t utáltam de különösen a saját és a korai másoknál S3Virge, Trio3D és társait.
Akármennyire is kellemes emlékek fűznek ehhez az időszakhoz, ma nagyon meg kellene fizetni engem ahhoz, hogy megint ezekhez nyúljak.
Nekem azS3-asok 2000 januárjára, majd 2002 szeptemberére (sokadik újesély) maradandó negatív emléket adtak.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Ármester
válasz fpeter84 #79916 üzenetére
Van igazságod. Újrapróbálás végülis nálam is gyakori. De pld G200- am nem volt anno, retroként lett, jól vizsgázott 486/DOS/Win3.11, majd immár a végleges helyén - C2D/6800GT mellett másodvideoként is.
Azonban az ilyen ismételt próbáknál jön +tapasztalat, kiderülhet hogy régebben mit csináltam rosszul.A 3 test probléma nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Tippmix
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Interactive Brokers társalgó
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 8-Cores (96M Cache, up to 5.0GHz) Box Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Xeon E5-2600 v3 processzorok - E5-2603v3,2650v3,E5-2658Av3,E5-2660v3,E5-2680v3,E5-2690v3
- Gondolkodjunk? Ryzen 9 3900x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
- Garanciális AMD Ryzen 5 8600G
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest