Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Bile Demon
üzenetére
Hát köszi

Ha érdekel, akkor lefényképezhetem.

Semmi extra, csak egy változtatható fordulatos viszonylag nagy léghűtő, kemény 256MB DDR1-es RAM, egy jó hideg (10 fok körüli) szoba, "és a magic a beállításokban és a prociban van".
Még annyit, hogy a CPUn semmilyen MODding sem volt található jelenleg. (van egy másik futó project ami miatt kell, amiatt kett a 10-es szorzó is, majd írok róla), de most teljesen gyári állapotú a CPU.
Ráadásul mindez házba beszerelve.Jah meg kellett egy kis folyékony bátorság is

Tudom, hogy "nem Dartsun kompatibilis screenshoot ", de mivel csak elindítottam bejött és ennyi, ezért ilyen. Tesztelni már nem mertem.
Ráadásul ilyen kevés RAMmal nem is fogom, szereznem kell még RAMot bele, de próbafutásokra ennyi is elég. Tesztekhez már azért kéne vagy 1GB, hogy ne legyen az a szűk keresztmetszet.Ezúton is köszönöm (nem csak a txtben) Kadilacinak a HDD-t

Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun