- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Én nem hittem hogy a socket As lap ritkaság. Ezekszerint örülnöm kell hogy sikerült universal AGPs lapot megnyernem procival 900Ftért?
Amin viszont meglepődtem hogy egész emészthető áron sikerült dual slot1 es rambusos alaplapot 512mb rambussal beszereznem.
Ennek örültem a legjobban bár igazából ezért a pénzért dísznek gondoltam csak, de ha találnék valaki aki ért videókártya javításhoz akkor erre szívesen költenék.Egyébként ami miatt a te hszedre válaszoltam az a 2 xeon proci. Én pont nagy vacilálásba vagyok mert nekem is van egy 1620 asom ami az alaplapomban 4.2GHz en megy. Följebb nem lehet állítani illetve egy E5-4650 asom ami 2680 kb sebességben. Jelenleg a 4650 ast használom de nem tudok dönteni melyik a jobb igazából. Sok mag kevesebb órajel vagy relatíve kevés mag jóval nagyobb órajel.
UI: remélem alaplapod már van hozzá mert azok sajna aranyárasak ha nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest