Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #75886 üzenetére
Nekem is csak pozitiv tapasztalatom van a multbol a WinME-vel, ugyonakkor pont a DOS elerhetetlensege miatt nem hasznalom most. A legtobb baj egyebkent a driverekkel volt ott. Pl. a scanner/twain alrendszer is teljesen uj benne, igy sok regi 95/98 alatt mukodo scanner telepitese utan csetlett-botlott (volt Logitech ScanMan keziscannerem, ami triggerelte ezt a problemat), de a TCP/IP es a komplett networking stack szinten a 2k-bol oroklodott at, igy sok halokartya es modem driver is romba tudta donteni (amikor a WinME megjelent, mar tobben interneteztek igy ezekkel a crashekkel is tobben talalkoztak, mivel NDIS5 volt a ME-ben es a 2k-ban is, ezert sok kartyanal eleg volt a 2k-hoz kiadott drivert telepiteni a 95/98/ME-hez kiadott helyett es megjavult). A pozitiv dolgok kozott emlekszem a sokkal rovidebb boot idore, valamint a sokkal gyorsabb scandiskre, ami ugye mar GUI-n futott. A system restoret pl mindig kikapcsolva tartottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- League of Legends
- Apple iPhone 17 - alap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Energiaital topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest