- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz
FoxiestFox #75614 üzenetére
45-50 körül keresgélj inkább.
Nekem ez vált be.
Itt van még. -
válasz
Nézegetem a driver listámat, a 81.98 lehet hogy már túl új a Tua rendszerhez, érdemes lenne egy régebbivel próbálkozni. A gyártói oldalakon levő utolsó driverek általában nem javasoltak a régebbi gépekhez.
VH6T- n a R9800Pro- t is végig kell majd mérnem. Teszek fel egy 98- at is, sztem nem lesz gond vele. Meg akkor már lehet hogy nV kártyával is lepróbálom. Most HD3850 van benne, ahhoz nincs 98- as driver, amiatt csak XP játszik.
De még hosszú idő, mivel egyelőre a tesztsort kell véglegesítenem. Ráadásul már nem homeofficeben vagyok, hanem be kell járnom melózni.Úgyhogy remélem már csak hónapok kérdése és meglesznek ezek is. De a korábbi tapasztalatok alapján sztem semmi gond nem lesz. Esetleg az lehet hogy az állásban megmekkentek a 815- ös lapok, de reménykedek hogy működni fognak. -
Czo
addikt
válasz
Nekem a Asus V7100 Deluxe Combo mukodik 98SE alatt, az Epox Apollo Pro 133T lapban. Tehat, az a driver az nVidia oldalarol biztos, hogy mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- SSD kibeszélő
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- SörcsaPH!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 12100F - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest