Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
válasz
Bile Demon #74179 üzenetére
Nekem az, hogy mivel az volt a híre régről a 300A-nak, hogy csak föl kell pöccinteni 450-re és megy, ezt vártam én is. Aztán a harmadik darab volt hajlandó stabilan viselkedni alapfesz 450-en. Volt, ami el se indult egyáltalán.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Messze nem ment minden 300A azért 450-en pláne 504-en. Persze osztálytársamnak simán ment 450-en (ezzel leelőzve a 366-osomat). 504en neki is kb csak botoolt és elszállt.
Erre annyira nem mentem rá (nekem nem volt) de láttam azért pár ilyent.Viszont ami nekem érdekes volt, az a 366@550MHZ. Na, ehhez rendesen kellett lap! Mármint kb csak Abit BH-val ment. (az én noname lapommal már 458-on is nagyon komoly gondok voltak, a Windows se nagyon jött be mindig, feljebb meg sötétség. Ugyanez a proci BHban ment 550-et is).
Illetve volt egy Via Tomatom de abban a 466-os ment akár 766-ot is. Igaz akkor nem volt hang és gyakran fagyott. 585 felett már egyáltalán nem volt hang, és még 466-oson is megvolt a napi 1-2 kékhalál. Ha így nézem, akkor a 766 is "használható" volt, igaz csak rövid távon, mert felmelegedett a proci nagyon, leállt és el sem lehetett indítani míg le nem hűlt. 585 használható volt hang nélkül, és a szokásos pár kékhalállal/fagyással. -
válasz
Nekem back in the day az elso eresztesekbol volt, siman levettem a polcrol az elso dobozt, ment be szinten az akkor vett BH6-ba (ott se valogattam), talan ha 10 percet uzemelt 300A-kent, rogton 450-en kacagott. Jopar gepet osszeraktunk, mindegyik CPU mukodott alapbeallitassal, csak az FSB-t emelve 450-eskent. Jopar honappal kesobb, mar nem volt szerencsenk, a POST meg 1-2x sikerult (de a tobbsegenel fekete maradt a monitor), de a Windows mar nem toltodott be. Mivel elotte ment zokkenomentesen, nem tekergettunk semmit, maratak 300A-nak. Coolernek mindegyik gepnel a gyari, dobozban levo coolert hasznaltuk.
-
válasz
Én régen a P2B- ben próbáltam, jó nagy instabilitás lett a jutalmam. Gyorsan be is dobtam a Cerka helyére egy 500- as Katmait, avval teljesen stabil. Akkoriban még kisebb tapasztalatom volt a Slot1- el, majd később lehet hogy teszek ismét egy próbát a CeleronD- vel.
(#74181) balintka : mindenféle ventit lehet újonnan kapni, nemrég vettem 4cm- től 12cm- ig, teljes sorozatot. Arra a bordára is fel lehet applikálni bármilyen ventit, legfeljebb egy kissé sufnituningos megoldás lesz a vége, de minden megoldható. A felsorolt játékok futnak elég jól egy ilyen gépen - MaxP- t nem próbáltam, annak nem tudom a pontos gépigényét. Internet nem ajánlott, a legtöbb lap be sem töltene régebbi böngészővel, vírusirtó pedig teljesen lebénítana egy ilyen gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest