Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz Bisz #71051 üzenetére

Szia !

A Core2Duo alacsonyabb órajelen is erős ellenfél a 2cores AMD- knek. Nemtom mi lehet a háttérben, tippek esetleg :
    - talán mégis az alacsonyabb órajel
    - Phenom-II-X2 : 3 lépcsős cache de az L3 alacsonyabb órajelen jár, megosztott 6MB L3. Viszont a C2D rövid pipe + L2/FSB magasabb abszolút órajel, kisebb ciklusidő + hatékonyabb FPU
    - az előző pont emuláció alatt lehet nem tud érvényesülni, nemtom ebben a formában még nemnagyon teszteltem, valamint sima natívban is inkább a 3DM99 és 01- et szoktam futtatni, 2000- el kevesebb a tapasztalatom. Az Athlon64X2 és Athlon-II-X2 mindenesetre kikapott 3DM2001- ben nálam a kis E6600- tól
    - chipset driver fent van rendesen ?
    - későbbi driverrel ment Nálad (14.4 vs nálam 13.4), néztem, az is kicsit lassít a régi tesztben
    - kis tuningot kapna a C2D (mondjuk csak saját felelősségre, régi cuccok már alapon is hajlamosak rosálni), akkor lehet simán feljönne
    - 2001, 2003- ban lehet kikapna a Phenom az E7500- tól, fentebb van natív 2003 (és 2000- es) eredményem is. A 2003 valszeg lefutna Nálad W98 emu nélkül is meg a 2001 is, kíváncsi lennék mennyit hoz, mivel a videokártya azonos GPU- s, csak a márka különbözik

(#71052) Bile Demon : nincsmit, Te is hasznos tesztekkel gyarapítottad a látókörömet

(#71053) gban : ha fent van minden driver rendesen, akkor korrekten látja az AM3 is az adatokat, másik AM2+ Giga lapban minden ok a 4magos C2 Phenommal, a C3- as meg Asusban van, ott is ok minden

(#71054) Bisz : lehet hogy az eltérő architektura okozza a beragadást, de lehet...hogy...- 2010 sima DirectX+fejlesztői készlet+Vissual Basic és C++ fent van-e, ezk benne vannak egy különkiadásban, amit én a 2005 és utáni gépekre felhúzok

(#71055) gban : AMD- ben a használható max mennyiség - 2x4GB AMD only high density + 2x2GB normál single density ram, tehát összesen 12GB, így van a Giga AM2+ lapomban, rendesen látja a bios és az oprendszer is.

• Bile Demon

őstag

válasz Bisz #71051 üzenetére

DarthSun: OK, köszönöm, hogy megnézted!

Bisz: Szerintem az alacsonyabb órajel / FSB / RAM clock, amik a kisebb pontszámot okozzák. Nálad is csak Win98 kompatibilitással megy, vagy simán is megy?

Új hozzászólás Aktív témák