Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Zyxel zizzenés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Bile Demon #69305 üzenetére
Teljesen jó! Érdekes project! Jöhetnek még részletek!
Azt jól látom, hogy az ASUS lapos megoldásnál sokkal kissebb hűtőt használsz?
Egy CPU sorozatszám eseteg jöhet.(egy csiga sebességével de az én Athlon XP projectem is halad, bár "valamikor ősszel" lesz belőle valami szerintem)
-
Bile Demon
őstag
válasz
Azt hiszem megvan a válasz:
A CPU hűtés... Lényegében csak az változott a CPU swap-en kívül. Ez a kettő rézmagos. A múltheti meg egy "Socket 7/370 turbo" hűtő volt. A különbség kb. 15 fok.Ja igen, az első képen az NF7-S tervezett chipset hűtője is rajta van, oda próbáltam. A gyári hűtése zörög az első fél percben induláskor, amúgy tapintásra tök jól hűt.
A gyári kis kerregője könnyen le fog jönni, mert csúszkál. Az Asus lapra viszont masszívan rá van gyógyulva, azt inkább nem is piszkáltam, amúgy is jó hűtő van rajta, csak az újrapasztázás miatt gondoltam levenni.DarthSun: Neked XP-M proci van a lapban, ha jól emlékszem, vagy az csak a szorzó unlock miatt érdekes?
-
válasz
Ez sztem jó eredmény, régi lap-régi proci, az is lehet hogy már fáradtabbak az alkatrészek, vagy mittomén..., de nálam is hasonló az Asusban, 2400- ig megy, stabil, utána betonfal. 2315- ön hagytam, ott a fesz, melegedés is elfogadható.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő