Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemtom, az AData Prescott mellett, az Asus és az Asrock lapokat is megkergítette, akárhogyan lőttem be a BIOS- ban, persze az sincs kizárva hogy volt benne user error is
, a tuningramok lelkivilágához nem értek nagyon. Az Asus Socket462- ben megy rendesen CL2 és már FSB- t is emeltem. Ahogy nézem nem nagyon lesz itt küzdelem, még csak a 2.3GHz stabilitástesztjei futottak le, utána próba 3DMark99- et futtattam, az eredmény szerint az "átlag P4" (3.3GHz) Prescott el lesz kalapálva, mint a huzat. És ez a proci 2.4GHz- et tud, de lehet hogy nem is fog kelleni annyi
.A 84.26- os driver volt régebbről a gépen, brutális FPS- ekkel indult, csak néztem ki a fejemből. Cseréltem a 67.03- ra, mivel a P4- ben is avval lett mérve, ez kicsit lassabb driver, de ez is elég lesz a P4 vereségéhez, legalábbis a 3DMark szerint, bár a többi teszt még okozhat meglepetést, kiderül nemsokára...
A légáram iránya - igen biztosan befolyásolja a hőérzetet. De az alaplap is magas hőfokot jelez, jó az nem pontos, de a borda forró. Pld a Gallatinon is stock hűtő van (bár nagyon jó), de ott csak langyos a borda.
Először 1 ventivel indítottam a hűtést, de aztán mégis alkalmaztam a dual módszert, a 8centis fölé sufniztam egy 9centist, -6 fokot hozott.
mod : most néztem rá a 3DM2001 eredményre is, az is magasabb lett, a 67.03- as drv is elegendő, így igazságos hogy azonos driver...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, a tuningramok lelkivilágához nem értek nagyon. Az Asus Socket462- ben megy rendesen CL2 és már FSB- t is emeltem. Ahogy nézem nem nagyon lesz itt küzdelem, még csak a 2.3GHz stabilitástesztjei futottak le, utána próba 3DMark99- et futtattam, az eredmény szerint az "átlag P4" (3.3GHz) Prescott el lesz kalapálva, mint a huzat. És ez a proci 2.4GHz- et tud, de lehet hogy nem is fog kelleni annyi
.
DarthSun