- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát...500- as Katmai. Végülis én a 450- es Deshutest akarom beérni 600MHz- en. Itt a K6- nak illik ám előnyt adni
. Amúgy a 3DM99 K6 eredményed korrelál nagyjából az enyémmel. A Q2- ben meg győz a K6-III+, persze a 3DNow- al, de én gép-gép, képesség-képesség- et vizsgálok. Azért megmérem majd 3DNow nélkül is.
Az Incoming meg elég közel van. Legalább az 500- ashoz is tudok hasonlítani, de reményeim szerint 600- on vagy 618- on beérem a 450 P-II- őt. Félre ne érts, szeretem a BX- et, a legjobb retro, de azért megpróbálom a topik névadóját felhozni. Valamint a teljesítmény-különbséghez meg kell említenünk a korabeli árakat is.Most megpróbálom a maxot elérni a plusszossal, aztán jön egy csomó más fajta kisebb-nagyobb órajelű proci, közöttük a ritkábbak is. Szerintem evvel olyan hosszan fogok aberrálni, hogy mindenkinek az agyára megyek
, persze csak ha nem füstöl el a lapom közben
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux Mint
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Peugeot, Citroën topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest