- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #62402 üzenetére
Nekem is van össze dobva, bár nekem egy mobil Barton van az Epox lapba.
-
arn
félisten
válasz
Ganz-[HUN] #62402 üzenetére
En a totalcaron lattam, hogy burafuleket szoktak visszaragasztani. Valszeg egy haz frontreszet is lehetne frankon javitani, akar hezagolasra is, persze ha utana feluletkezelve van vmivel (a muborfesteket meg mindig nem probaltam).
Ezekkel a ragasztokkal en mindig szivtam, sose sikerult rendesen megragasztani a muanyagokat, pedig anno probaltam mindenfele tobbkomponensut.
Ha eljossz erte becsbe, adok neked egy 2500+ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- AMD Ryzen 7 5700X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest