- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sanchez638 #60751 üzenetére
Én még arra lennék kíváncsi, hogy Vásárhelyen a Kossuth Zsuzsából hova lettek anno a Videoton TVC-k.
Az első számtech terem kb 12-14 gép + tanári floppy meghajtó volt. Aztán vmikor 93 körül beállt a PC időszak (ekkor már nem jártam oda), nincs róla infóm. -
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638 #60751 üzenetére
Én a veterán motorokkal járok így folyamatosan. Mire kiderül, hogy valahol pihen egy jó kis ritka darab, addigra vagy megveszi vki vagy kidobják.
Egyszer volt szerencséje egy havernak, aki puch 350gs-t akart összerakni (nekem is van olyan egy restaurálva), és a házuk előtt ment el egy autó tele vashulladékkal, és a vágyott kipufogó ott figyelt rajta, vitték volna méhtelepre. Neki akkor szerencséje volt, mert kocsiba vágta magát és utolérte őket.
Többszázezer forintot spórolt ezzel, kb annyiért lehet beszerezni. Egy másik érdekesség, ezen a motoron a főtengelyt és a váltót egy kb 5cm átmérőjű kúpos, Ívelt fogazású fogaskerék hajtja össze, legyártatni szinte lehetetlen, pár db van eladó horror áron.
A hátsó kerékben lévő kuplung is megérne egy misét.
Ehhez képest a régi hardverek gyűjtése aprópénz. A komplett hardver gyűjteményem jóval olcsóbban be lett szerezve, mint annak az 1 szem motornak a felújítása úgy, hogy szinte mindent magam csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 5 3500X
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest