Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Sanchez638
üzenetére
ha tenyleg szep a cucc, jo penzt fizetek erte... a besargult, rozsdas vackok viszont nem erdekelnek.
-
envagyok
veterán
válasz
Sanchez638
üzenetére
Nem csak házat, mindent.
És az egy dolog, hogy mit mennyiért szeretne venni, mert én is örülök, ha olcsón vehetek meg valamit, de amikor meg is akarják magyarázni tudományosan az én kis értetlen kútfőmnek, hogy örüljek, hogy egyáltalán elviszi ő gombokért a kis féltett cuccaimat, mert régi, és semmit sem ér
Kezdjük azzal, hogy hardveraprón rendesen be kell mindent csomagolni, és csak rendesen letesztelve fotózgatva szabad bármit elküldeni, mert különben jön a fekete a rossz csomagolásért, vagy a nem működő hardverért.
Ez kapásból igénybe vesz kb 2 órát (háznál rövid teszt, hosszú csomagolás, videókártyánál hosszú teszt, gyorsabb csomagolás) Ez alatt az idő alatt ha dolgozom, akkor kb 5-10000Ft-ot tudok keresni. Akkor még nem számoltam a csomagolóanyag megvételét: ragasztószalag, tömítőanyag, doboz. Ez mind pénzbe kerül, és/vagy kocsikázni kell érte, a postára is szintúgy, ami szintén 500-1000Ft.
Persze csinálhatnám szabadidőként is, de akkor köszönöm a lehetőséget, én inkább párommal, és gyermekeimmel töltöm az időt.
A postai díjra én annyit szoktam kérni, amennyit az ablaknál kifizetek.
Pont most támadt nekem egy fazon, hogy mit képzelek, hogy a 2-3000 forintos ajánlatát nem fogadom el az Leadtek FX5900XT 2 ventis vga-ra.
Mert különben is az ilyen régi cuccokra szerinte nincs kereslet
Meg ő vaterán, meg mittudoménhol párszáz forintért vesz ilyeneket, és örüljek, hogy azonnal utalna (sokan kérkednek kápéval, is hogy azonnal kápéra megvennék gombokért a cuccaimat) De milyen fura, hogy a kurrens cucc kell csak neki. Miért nem vesz fx5200-at? vagy 6200-as videókártyát? Azt megkaphatná tőlem vasárban. Bár azt is inkább elviszem a telepre, mert odaviszek 20 vga-t, kapok azonnal 30-40000Ft-ot, nem kell gondosan tesztelni, csomagolni, postázgatni, nem baj, ha nem működik ésatöbbi ésatöbbi. -
hege8888
aktív tag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Mert mikor még tele volt vele az ország, nem volt ekkora érdeklődés utána.
Most, hogy nincsenek régi házak, már jobban feltűnik a hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun