Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carmageddon 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A K6 széria és az M2 nekem is kicsit "alternatív valóság" Mondjuk furcsa, hogy kimaradt, de pont akkor 9 hónapot voltam külföldön. Amikor elindultam tombolt az MMX láz és a gépemben nem volt ideje megmelegedni 1 procinak se. Pár hónap, talán 1 év alatt volt ott K5, 6x86, sima pentium, K6 jött az 166MMX 250MHz-en. 1 hónap után a komplett MMX-es gépet mindennel együtt eladtam, csak a CD író maradt meg belőle. 486SLC mellől néztem ahogy megjöttek a Celeronok és Karácsonyra már 300A-t vettem BH6-tal a külföldön megspórolt lóvéból.
Barátaimnak akik ezt nem engedhették meg vettünk k6-2 és 3-mat 500Mhz-re húzva. A 300A szintjét így hozták, de az 450-re tuningolva lenyomta a SS7-et. Persze sokkal olcsóbb volt nekik, mint a lap, RAM csere.
Szóval otthonra kimaradt, de nem is bántam a BH6 sokáig megmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun