Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alvaro

senior tag

válasz frescho #53921 üzenetére

Nekem volt K6-2 mellett TNT. 2-M64. Az is olcsó volt legalább. A Riva128-nál azért még sokkal jobban húzott :D

De volt mellette később GF2 GTS is. Az alá viszont "hamarosan" csúszott is be a Palomino. Annyi sebességelőnye mondjuk volt gyér procival is, hogy akkor is vitte, amit a TNT, ha feljebb rángattam a színmélységet és/vagy a felbontást.

De aláírom, hogy elég szedett-vedett avagy alternatív volt, ki hogy értelmezi. Én inkább szükségszerűségnek, egyszerre nem bírtam váltani a teljes gépet.

-------

Asztalon 486-osok különböző összeállításban, hol PCI, hol VLB. Találtam ma egy jó állapotú MSI SiS496-os lapot is (csak PCI), még működik is, egy ilyesminek mindig örülni kell, ez a kor egyre ritkább már.

Illetve itt a vinyó-szappanopera következő felvonása, hétvégén eljátszottam vele. Tovább toltam a határokat. Valódi 386 alá disk manager nélkül nem megy be a 4G-s vinyó, de a cache-es 486SLC lapom bizony megeszi, csak a 486/FX alá megreparált második partíció - az nem látszik. Viszont úgy tűnik, ezen kell partícionálni és formázni az ilyen DOS-os vinyókat, és akkor jó lesz a későbbi gépeken is, beleértve a többi 486-ot. Persze azért ehhez még kopognom kell, mert 430/440FX-ben pl. még nem próbáltam. De az kellemes, ha ugyanazok a demók és benchmarkok futtathatók szinte minden gépen, úgyhogy törekszem rá. A 386-okkal meg majd lesz valami. Pl. azokhoz is készítek valami jó kis oldschool gyűjteményt, az olyasmit, amihez reménytelenül lassú, meg simán lehagyom, és akkor nem olyan kevés az a fél GiB.

• arn

félisten

válasz frescho #53921 üzenetére

Nekem 99 mar az intelrol es az nvidiarol szolt, ez a k6 inkabb az alternativ valosag lenne, meg a k7 elott kozvetlenul. 3dnowal nem volt rossz, nvidia tamogatta.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés