- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
válasz
frescho #53921 üzenetére
Nekem volt K6-2 mellett TNT. 2-M64. Az is olcsó volt legalább. A Riva128-nál azért még sokkal jobban húzott
De volt mellette később GF2 GTS is. Az alá viszont "hamarosan" csúszott is be a Palomino. Annyi sebességelőnye mondjuk volt gyér procival is, hogy akkor is vitte, amit a TNT, ha feljebb rángattam a színmélységet és/vagy a felbontást.
De aláírom, hogy elég szedett-vedett avagy alternatív volt, ki hogy értelmezi. Én inkább szükségszerűségnek, egyszerre nem bírtam váltani a teljes gépet.
-------
Asztalon 486-osok különböző összeállításban, hol PCI, hol VLB. Találtam ma egy jó állapotú MSI SiS496-os lapot is (csak PCI), még működik is, egy ilyesminek mindig örülni kell, ez a kor egyre ritkább már.
Illetve itt a vinyó-szappanopera következő felvonása, hétvégén eljátszottam vele. Tovább toltam a határokat. Valódi 386 alá disk manager nélkül nem megy be a 4G-s vinyó, de a cache-es 486SLC lapom bizony megeszi, csak a 486/FX alá megreparált második partíció - az nem látszik. Viszont úgy tűnik, ezen kell partícionálni és formázni az ilyen DOS-os vinyókat, és akkor jó lesz a későbbi gépeken is, beleértve a többi 486-ot. Persze azért ehhez még kopognom kell, mert 430/440FX-ben pl. még nem próbáltam. De az kellemes, ha ugyanazok a demók és benchmarkok futtathatók szinte minden gépen, úgyhogy törekszem rá. A 386-okkal meg majd lesz valami. Pl. azokhoz is készítek valami jó kis oldschool gyűjteményt, az olyasmit, amihez reménytelenül lassú, meg simán lehagyom, és akkor nem olyan kevés az a fél GiB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest