Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSNet
aktív tag
válasz
Sanchez638 #52098 üzenetére
Elég szép darab ez is. Nekem ezek totál kimaradtak, mármint úgy vagyok velük, mint a 440FX-es Slot1-es alaplapokkal, hogy hallottam róla, de még képen sem láttam... Amikor ezek újak voltak, akkor még Socket7-em volt, onnan meg Super7-re mentem át, és p2-vel meg már csak az tuning 440BX+Celeron 300A-k körül találkoztam.
Télleg, 4-500MHz-es P2-3 mellé mennyire korhű egy TNT2? Jól emlékszem, hogy ezek nagyjából egy korszak? A TNT2/Gef1-2 átmenet nekem kicsit össze kavarodott, mert én a TNT2-t már a 650@950 Duron mellé tudtam megvenni, de addigra mintha már a GeForce-ok (vagy lehet már a Gef2-k) lettek volna a tipikusak.@erer1000: láttam egy vicces módszert BIOS írásra, ha van egy Boot Rom-os hálókártyád (ilyen 3com905 és környéke) ahol foglalatban van chip, akkor elvileg azzal is meg tudod írni (elvileg, mert csak akkor, ha kompatibilis az eeprom.
Itt találtam némi infót róla, de az eredeti oldal lekapcsolva... Egy próbát talán megér így is:[Uniflash]
-
válasz
AT-s alaplapra mehet Win7 is simán. Állatkodásnak elmegy, csak sok értelme nem lesz, mert az XP is lassú még ha ilyen átmeneti lap+ P2-vel dekorálod ki akkor is. OK lehet bele átalakítóval GHz-es P3-mat rakni, de az a trabi kaszni 1.6 Golf motorral.
Más szempontból nem vagyok annyira korhű mániás, mint arn, de AT-s gép legyen szépen DOS vagy maximum Win 99. Bár már a 98 is az ATX-hez van közelebb, de átmenet, upgradelt, elmegy.
-
válasz
Az egyik kondi jobb felül kezd elpukkanni, vagy csak optikai csalódás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tesla topik
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest