Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes ez a hűtő. Nemtudom a típusát, azért is felejtettem ki a listából. Amúgy meg úgy írtam volna bele hogy a legjobb noname hűtő. A P4- eseken mindíg azt az egyen/sima/Intel hűtőt láttam. Aztán vettem egy TTake Silent Tower- t, ezt a nonamet meg kaptam. Néztem mint a vettmalac mert ugyanannyira lehűtötte a Gallatint mint a Tower. A TT most a tartalék P4P800+Prescott- ra van téve és úgy elrakva. Tehát lett volna lehetőségem a nonamet cserélni, de nem kellett.
A Prime95 sztem a legagresszívebb program, többmagos procik esetén is a magok azonnal felugranak 100%- ra és ott egyenes vonalat húznak. Valamint jó hűtővel is magasra tud mennni a hőfok. Én erről hallottam hogy a huzamosabb használata károsíthatja a procit. A SPi közelsem terhel ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hardcore café
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Hálózatokról alaposan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun