Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RexMaximus

senior tag

válasz arn #50355 üzenetére

thx :) (+elony, hogy hazon kivul van igy akkor es kb azt csinalok itt amit akarok, senkit sem zavarok, bar az igazsag az inkabb, hogy itt senki sem zavar engem :D )

Azt meregettem, hogy ha elkeszul a helyseg akkor kb 5 ember be tud majd ulni lanozni pl. Szerintem ennyi nemnormalisat meg talalok is a kornyezetemben :D. Gepek meg ugye adottak. Legalabis ha osszerakom oket, az meg hatravan :).

Ha lesz vellanyom, akkor a kov projekt vegre valami gepes dolog lesz. Atnezem mi mukodik es mi nem. Nehany konfigot osszepattintok, sallangot meg kiszorom.

Vasarolni meg nem merek :). Na jo elvileg ma vettem egy 3.4-es Northwoodot (nem is tudtam hogy van ilyen). Mentsegemre szoljon, hogy apos elutazott es neki kellett lecsapnom valami pc bigyulara vateran. Van egy HP vagy Compaq gepem ami nagyon popec magaban csak ugye oc nincs benne. Abba szanom 2.8-as helyett.

2.8-as meg megy valami jo kis Abitba.

Ja, elso projekt a 486-os lapok ellenorzese lesz, mi marad beloluk mosas meg aksieltavolitas utan. VLB-s gepemet mar szeretnem egyben tudni :)

Új hozzászólás Aktív témák