Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexMaximus
senior tag
thx
(+elony, hogy hazon kivul van igy akkor es kb azt csinalok itt amit akarok, senkit sem zavarok, bar az igazsag az inkabb, hogy itt senki sem zavar engem
)Azt meregettem, hogy ha elkeszul a helyseg akkor kb 5 ember be tud majd ulni lanozni pl. Szerintem ennyi nemnormalisat meg talalok is a kornyezetemben
. Gepek meg ugye adottak. Legalabis ha osszerakom oket, az meg hatravan
.Ha lesz vellanyom, akkor a kov projekt vegre valami gepes dolog lesz. Atnezem mi mukodik es mi nem. Nehany konfigot osszepattintok, sallangot meg kiszorom.
Vasarolni meg nem merek
. Na jo elvileg ma vettem egy 3.4-es Northwoodot (nem is tudtam hogy van ilyen). Mentsegemre szoljon, hogy apos elutazott es neki kellett lecsapnom valami pc bigyulara vateran. Van egy HP vagy Compaq gepem ami nagyon popec magaban csak ugye oc nincs benne. Abba szanom 2.8-as helyett.2.8-as meg megy valami jo kis Abitba.
Ja, elso projekt a 486-os lapok ellenorzese lesz, mi marad beloluk mosas meg aksieltavolitas utan. VLB-s gepemet mar szeretnem egyben tudni

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audacity - hangszerkesztés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core i7-13700K Processor 30M Cache, up to 5.40 GHz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(+elony, hogy hazon kivul van igy akkor es kb azt csinalok itt amit akarok, senkit sem zavarok, bar az igazsag az inkabb, hogy itt senki sem zavar engem
)
DarthSun