Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bile Demon

őstag

válasz juliabrilke #48781 üzenetére

9600PRO, gyárilag passzív hűtésű volt, még a P4-es konfigban használtam. Amikor elegem lett a PC-s játékokból, akkor downgradeltem rá,
    Volt előtte: 7500 8500 TI4200 9800 PRO, X800 XT, ( 200k HUF Sulinetre :) képet linkeltem már róla ) aztán haverommal elcseréltem egy 9800 XT-re (és egy csomó pénzre). A 9800 XT-t meg elpasszoltam.

Akkor jött ez a kártya és mellé egy 9800PRO (lanpartira szoktam csak betenni párszor).

a Core2 DUO megjelenéséig ezt használtam, akkor ugye PCI Expressz leváltotta.

Később, 2012 körül kaptam grátisz egy Sapphire 9600XT kártyát rossz ventilátorral, arra tettem át ennek a kártyának a bordáját és az ment a konyhai recept nézős gépbe. Ez a kártya meg megörökölte a rossz ventilátort és ment a kacatok közé. Most valamikor ősszel jött rám a retró gép építgetés mókázás és az Alien vs Predator 2000-hez kellett valami VGA. Jobb, mint ami a P3-as HP Vectrában volt (valami ATI Rage).
    Akkor próbáltam bele ezt a kártyát, de elég forró volt álló ventilátorral (úgy is lefutott a 3Dmark) aztán végül rábarkácsoltam. Ezzel már nem forró, csak szimplán meleg. Jókis kártya ez, bírja a meleget, passzívnak tervezték és 105 fokos Nichicon kondik vannak rajta.

Aztán persze kiderült, hogy a P3 667 gép kevés ennek a kihajtásához, úgyhogy majd most a Barton NForce2 power. :)
    Pedig emlékszem Celeron A 300-on Vodoo2-vel nyomtam a játékot, amikor megjelent... :) (arra is emlékszem, hogy akadozott, főleg lövésnél, de aztán őszre meglett a Diamond V770...)

Amúgy a kedvencem a 9800 PRO volt, arra a Zalman féle hőcsöves passzív bordát tettem akkor is. Most is vadászok 9800 PRO-ra...

• Alpi.

addikt

válasz juliabrilke #48781 üzenetére

Az egy kifejezetten jo borda ! Van nekem is egy ilyenem. Massziv, hideg tapintasu, sulyos darab ! :K

Új hozzászólás Aktív témák