Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A klasszikus Incredible- t ismerem, de asszem az Incredible toons- t és a Flashback- ot sem
Ahogy nézem a Flashback- hoz már legalább P3 kell erősebb videokarival. Sok gamet játszottam, sokat meg csak kipróbálni volt időm, de ezekkel nem is találkoztam - ez is bizonyítja hogy PC- re milyen rengeteg játék íródott. Régebben is előkerült olyan melyre azt mondták hogy alap, én meg nem is hallottam róla 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy nézem a Flashback- hoz már legalább P3 kell erősebb videokarival. Sok gamet játszottam, sokat meg csak kipróbálni volt időm, de ezekkel nem is találkoztam - ez is bizonyítja hogy PC- re milyen rengeteg játék íródott. Régebben is előkerült olyan melyre azt mondták hogy alap, én meg nem is hallottam róla 
DarthSun